Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Легализация на кръвосмешението искат европейски леви и либерали

obshtestvo.net

С наближаването на европейските избори на дневен ред излизат все повече политически въпроси, които предизвикват обществени противоречия. Един от тях е относно узаконяването на сексуалните връзки между деца и родители, внуци и баби и дядовци – инцест (кръвосмешение).

За подобни законови поправки настояват представителите на много леви, зелени и либерални партии, предимно от Северна Европа. За целта по медиите се пускат тестови предложения и се организират академични дебати, за да може обществото постепенно да свиква с идеята и да се стигне до легализация подобно на еднополовите бракове в Дания и педофилията в Холандия.

Либерали и леви искат въвеждане на понятието "инцестофобия" (омраза към инцеста), а всички "инцестофоби", тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път.

Радетелите на кръвосмешението са най-многобройни в Скандинавските страни. Шведската социалдемократка Моника Грийн (1959), която е непрекъснато депутат от 1994 година насам, публично се обяви за легализация на секса между роднини по възходяща и низходяща линия и поиска това да се закрепи законово. Социалдемократите има голямо мнозинство в шведския парламент.

Датчанката Перниле Скипер (1984), депутат от Социалистическата работническа партия, също е ревностен поддръжник на идеята. Като ученичка и студентка е член на Младите либерали и Зеления алиас. В момента е депутат в датския парламент.

Либералите дават редица "положителни" примери, като този за турският президент Абдулах Гюл, който е женен за първата си братовчедка, още когато тя е 15 годишна.

Католическата и Православна църкви са категорично против инцеста (до 7 коляно), най-малкото, защото води до израждане и малформации при децата родени от подобни връзки.

Всеки глас за леви, либерали и зелени в Европа е глас за противоречиви политики по отношение на семейството, нелегалната емиграция, малцинствата, държавата и традиционния социален ред.

През Декември 1917 г., Ленин провъзгласява сексуална свобода - 7 години по-късно през 1924 г. умира от сифилис.

Всъщност лечението му от сифилис започва още през 1895 г., т.е. още тогава той е знаел какви са последствията от неморално поведение, тогава защо го налага на хората?...

Болшевиките често организирали голи маршове и са пропагандирали групова сексуалност. Абортите биват легализирани и изнасилванията стават широко разпространени. Анатоли Луначарски, комисар по образованието и културата, заявява: "Тази дребна нравствена институция която е семейството... цялото това проклятие... трябва да остане в историята". /anticom.ru

Маоист, комунисти и ченгета оглавяват Европа

Бивши комунисти и агенти на тоталитарните тайни служби се разпореждат днес със съдбата на Европа...

Алекс Алексиев: Левите искат да превърнат ЕС в Съюз на Европейски социалистически републики

"За тях идеала беше не една европейска общност базирана на свобода, демокрация и пазарна икономика, а  един силно централизиран и бюрократизиран СЕСР (Съюз на Европейските Социалистически Републики)...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!