Следвайте "Буднаера" в Телеграм

280 червени фамилии ограбиха България и сега живеят в палати

Иска ми се поименно да спомена всичките бивши комунистически величия и техните фамилии, всички облагодетелствували се над 12 300 партийци при 50-годишното комунистическо управление. Иска ми се да разкажа за 280-те червени фамилии, участвали в ограбването на българската нация. Нека нашите наследници да имат пълната информация за това къде живеят тези, които сложиха началото на разгрома на третата българска държава, за да не ги търсят дълго, когато дойде денят на възмездието.
Да попитат Кръстьо Тричков какви заслуги има пред българския народ, та се е обзавел с един почти половин декар апартамент от – 326.95 кв.м. в кв. „Лозенец“, бул. „Баучер“ № 25,  7 етаж, вх. „А“, ап. 4. А Борис Вапцаров, Георги Павлов, Нинко Стефанов Вияшки и стотиците още като тях хрантутници, получили абсолютно незаконно огромни жилища в най-престижния квартал на София, те с какво право живеят в тези сараи? Помислихте ли поне един път, другари партийци, за тези, от които отнехте собствеността им, как живееха 50 години в копторите, натикани там от вас и вашите родственици. Къде останаха идеите ви, с които дойдохте на власт през 1944 година – за равенство, братство, справедливост, хуманност, свобода и подобни постулати? За какво равенство може да се говори между Мирчо Спасов, ширнал се в един апартамент от 165.70 кв.м. на пл. „Свободата“ № 5, II етаж, ап. 2, виновникът за десетките убийства в лагерите на смъртта и най-вече за тези в Белене и Ловеч и ямата от 2 на 1 метър на Сашо „Сладура“? Каква хуманност проявявате господа партийци, когато накълцвате на парчета трупа на бащата на Богдана Карадочева, за да го дадете за храна на прасетата?

Справедливо ли е с бой и кютек да вземеш имотите на някого в името уж на някаква справедливост, да разориш и опозориш семейството му, забогатявайки десетократно повече от този, когото си ограбил?

Ненчо Ненов (Блогадир) bulblog.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!