Следвайте "Буднаера" в Телеграм

dnesplus.bg

Възстановете ставите си с уникална смес от чесън и олио

Има начин да подобрите подвижността на ставите си и то в домашни условия. Може да използвате тази уникална рецепта само с чесън и слънчогледово олио, която, освен че ще възстанови нормалното движение на ставите, ще облекчи и болката в тях.

За да си приготвите този лек, обелете 300 - 400 грама чесън

и го смелете (чрез блендер, месомелачка, пасатор или ситно ренде). Поставете го в литров буркан и го залейте (като почти напълните буркана) с доброкачествено нерафинирано олио. Оставете сместа за 2 седмици на тъмно място, като ежедневно я разбърквате. След това прецедете готовото чесново масло през 3 - 4 слоя марля.

Начин на приложение: Намажете болезненото място, разтривайки го, докато маслото почти попие в кожата. Завийте го с топъл шал и останете така през цялата нощ. На сутринта вземете топъл душ, за да премахнете миризмата на чесън. Още след първата процедура ще усетите липса на скованост, характерна за ставните заболявания. Лечението продължава 2 месеца.

С чесновото масло може да разтривате и ръцете си, особено ако имате проблеми с артрит. Мажейки с него стъпалата на краката, лактите или ръцете, ще облекчите ожулвания, мазоли и напукани пети. /framar.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!