Следвайте "Буднаера" в Телеграм

desant.net

Голямото незнание или за уроци по истинска история на комунизма

Ротшилд финансират Карл Маркс
Лайнъл Нейтън Ротшилд (Lionel Nathan Rothschild) и Карл Маркс (истинското му име е истинското му име е Кисъл Мардохей (Kissel Mordekay)) /joanfliz.blogspot.com.au/

Събитията през 1944-1989 г., наричани „социализъм“, „развит социализъм“, „светло бъдеще”, фактически бяха диктатура, тоталитаризъм – метастазиране на Българската комунистическа партия (БКП) във всички сфери на живота, узаконено от Член първи на „Живковата” конституция на България (1971-1991).

Политическият модел беше репресивен и лъжливо благоденстващ – всички работят и получават мизерни заплати, учат и се лекуват безплатно, строят се заводи и пътища, официално няма кражби и убийства - няма наркотици, силикони, проститутки, хомосексуални паради. Няма Свобода, има концентрационни лагери, хората нямат право да говорят каквото мислят, да правят каквото могат и да се движат в западна посока извън границите на страната.

Затвор на площ 110 000 квадратни километра, от който само „централните”, „окръжните” и „градските” комунисти и  децата им напускаха пределите му. За да са подготвени за посткомунистическия период на страната – демокрация, режисирана от БКП-БСП.

Убити и унижавани от комунистите бяха много достойни и интелигентни българи, сред които много депутати на антикомунистическата опозиция, поетът Кръстьо Хаджииванов, който искаше „да учи в Париж, а не в Москва, защото тя е близо до Сибир“, Илия Минев, Едуард Генов, Любомир Собаджиев, Константин Павлов, Наум Шопов, Радой Ралин, Борис Димовски...

На придворния поет Любомир Левчев обаче „никой не можеше да забрани да обича другаря Тодор Живков”! И „да отдава без жал сърцето си на другаря Сталин”!
Днес обаче резултатите от изследването на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ) сред 1100 млади хора между 15 и 35 години в цялата страна, проведено в периода 7-19 юни 2013 г., показват, че ако можеха да избират, 17.5% от тях биха живели по времето на комунизма.

"С нищо конкретно" - такъв отговор са дали повечето анкетирани, попитани с какво свързват Желязната завеса (65.7%), Главно управление на наказателните лагери ГУЛаг (79.2%) и атентата в църквата "Св. Неделя" през 1925 г. (69.2%).
Малко над 40% от анкетираните правят връзката  остров Белене – концлагер, 39.9% с нищо, 14.6% - със строителството на ядрена централа, а „с мъчения и ужас” – само  2.4%. Изводът е, че 17.5% от младите българи харесват нещо, което не познават, защото за него не се говори нито в училище, нито в семейството. На тeзи млади българи е направена политическа кастрация, която ги обрича на най-безотговорното jamais vu (никога невиждано).

Защото човек вижда и чувства това, за което си говори с родителите, учителите, приятелите - и чете в книгите. И се сещам за Сократ: „Да не знаеш, а да мислиш, че знаеш, е най-голямото незнание.”
Нека прибавим и носталгията на възрастните към комунизма – та вече 24 години много българи гласуват за БСП. И се сърдят, че ги наричат „червени боклуци”. Ами „червени шапчици” ли да ги наричат?
[...]

Д-р Георги Чалдъков

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Защо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?

В интернет може да се намери твърде интересната информация, че фактически Карл Маркс е бил финансиран от банкерския клан Ротшилд...

В името на България или … /1/

“След 9 септ. 1944 г. евреите-комунисти в съучастие с българските комунисти, подтиквани и насърчавани от руските евреи-комунисти от Москва и по указания на Синедриона (тайното еврейско правителство), масонските ложи и еврейското лоби в САЩ и Англия започнаха систематично да унищожават цвета на българската нация...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!