Tyxo.bg counter
razkritia.com 12.03.2014

Трагедия! Тийнейджър почина от ваксина против грип!

Голяма трагедия за семейството и близките му!

 

 

19-годишен младеж почина от мистериозна смърт. Лекарите не дават точно обяснение коя е причината, а неговата майка твърди, че го е убила ваксина против грип. Чандлър от американския щат Юта имал намерение да вземе участие в църковна мисия зад граница.

Преди това обаче трябвало да бъде ваксиниран против грип и туберкулоза. Тинейджърът бил имунизиран на 15 октомври, разказва неговата майка Лори Уеб. Малко по-късно гимназистът започнал силно да повръща, получил адско главоболие и бил приет по спешност в местната болница на града Солт Лейк Сити. Само след едно денонощие детето изпаднало в кома.

Въпреки грижите на лекарите Чандлър умира след около месец, без да се върне в съзнание. Лекарският екип, който е бдял за здравето на младежа го е проверявал за наличие на различни патогенни микроорганизми, заболявания, както екзотични, така и предавани по близост. Но не са открили никакви симптоми за каквато и да е позната болест.

Според майката Лори синът й е бил изключително здрав, не е боледувал от нищо и за първи път си е поставил тази ваксина. Която се е оказала фатална. Тя е твърдо убедена, че синът й е починал именно заради ваксината. Твърди, че заради нея е получил подуване на мозъка и е починал от това.

Здравните власти и органи в САЩ са на коренно противоположно мнение. Те са категорични, че няма случай в практиката, при който някой да е починал заради противогрипна ваксина.

Защо да избягваме противогрипните ваксини и как да се предпазваме

Всяка година по това време индустрията на ваксините, чрез огромната си мрежа от корпоративно-държавни здравни органи и партниращите й масмедии, започва да влива страх в умовете на хората ...

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство