Буднаера-Епохалнивремена
Буднаера-Епохалнивремена: Новини и горещи теми от България и света
Начало Всички новини

Специални теми:  Китай Фалун Гонг преследване Наследство от светлото минало

Още:
Събития Анализи Живот Открития Становища Бизнес Видео
razkritia.com 12.03.2014

Трагедия! Тийнейджър почина от ваксина против грип!

Голяма трагедия за семейството и близките му!

 

 

19-годишен младеж почина от мистериозна смърт. Лекарите не дават точно обяснение коя е причината, а неговата майка твърди, че го е убила ваксина против грип. Чандлър от американския щат Юта имал намерение да вземе участие в църковна мисия зад граница.

Преди това обаче трябвало да бъде ваксиниран против грип и туберкулоза. Тинейджърът бил имунизиран на 15 октомври, разказва неговата майка Лори Уеб. Малко по-късно гимназистът започнал силно да повръща, получил адско главоболие и бил приет по спешност в местната болница на града Солт Лейк Сити. Само след едно денонощие детето изпаднало в кома.

Въпреки грижите на лекарите Чандлър умира след около месец, без да се върне в съзнание. Лекарският екип, който е бдял за здравето на младежа го е проверявал за наличие на различни патогенни микроорганизми, заболявания, както екзотични, така и предавани по близост. Но не са открили никакви симптоми за каквато и да е позната болест.

Според майката Лори синът й е бил изключително здрав, не е боледувал от нищо и за първи път си е поставил тази ваксина. Която се е оказала фатална. Тя е твърдо убедена, че синът й е починал именно заради ваксината. Твърди, че заради нея е получил подуване на мозъка и е починал от това.

Здравните власти и органи в САЩ са на коренно противоположно мнение. Те са категорични, че няма случай в практиката, при който някой да е починал заради противогрипна ваксина.

Защо да избягваме противогрипните ваксини и как да се предпазваме

Всяка година по това време индустрията на ваксините, чрез огромната си мрежа от корпоративно-държавни здравни органи и партниращите й масмедии, започва да влива страх в умовете на хората ...

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Осъдете комунизма и Вие...

Хората осъзнали злата същност на комунистическата партия, нейната отрицателна и пагубна роля в историята на човечеството, имат възможност да осъдят комунизма и отстранят от себе си комунистическото клеймо - Белегът на звяра [The Mark of the Beast]...

  

Последни публикации