Tyxo.bg counter
  25.11.2013

Изпратено от ВАС:

Инцидент по ключов за обществото ни проблем

Ромското включване на Сорос - Станишев Ромското включване на Сорос - Станишев
Станишев, Сорос и Ромското включване. Снимки: razkritia.com

Сорос"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

- Да разбирам ли, че вие работите за един глобален свят, или както е популярно в конспиративните теории за “Нов световен ред”?

- Разбира се . . .

 

Добрич. Шест без десет сутринта е  на 22 ноември. На 200 м от от идеалния център на областния град, в малък участък на ул. Христо Ботев , между булевардите Русия и Добруджа, е пребита 42-годишната Цветана Вълчанова, която се придвижва до работното си място – павилион за цигари и вестници. Тъмнината дава възможност на нападателя да изненада беззащитната жена и да я засипе със силни юмручни удари, в резултат на които чупи носа й. Виковете на жертвата не притесняват нападателя. За щастие камион за събиране на сметта се насочва по отсечката. Шофьорът със звуков и светлинен сигнал привлича вниманието на побойника и го принуждава да побегне и да остави Цветана.  Следва звънене на тел. 112, бърза реакция на полицаите, които залавят побойника, разпознат по-късно  от жената. Спешно отделение, рентгенова снимка и болнично легло, вместо спокоен трудов делник.

Ето и нейният разказ:

Най-тревожното в случая е необяснимата агресия... Хората отдавна не са сигурни  в своята безопасност. Нещо в този и стотици други случаи се налага – няма я държавата, липсва респектът към институциите. Посегателствата над собствеността и живота на хората е вече ежедневие.  

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство