Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал! Манипулация, която обиколи цял свят – снимката на момичето, което плаче пред полицай е всъщност неговата приятелка

Слух вриви Фейсбук! Уволняват полицая, плакал заедно с Деси Николова на протеста

Desi-Nikolowa-1
svobodnoslovo.eu

Следната информация ни изненада, но като се замислихме за това колко от събитията по света - терористични атаки, протести, бунтове и революции, да не говорим за климатични промени и така наречените "природни катаклизми", не са инсцинирани т.н. false flag attacks, решихме да ви предоставим тази информация от svobodnoslovo.eu за да прецините сами за себе си, дали този случай е изключение.

Ако мислите, че щом виждате снимка, значи всичко е истина жестоко се лъжете!

Свободно слово попадна на поредната манипулация около протестите в България. Само преди дни снимката на момиче, която плаче на рамото на полицай обиколи всички медии в България и световните агенции. Сърцераздирателната снимка бе повод за много дискусии и като фон стоеше във всички студия на телевизиите, когато се говореше за полицейско насилие.

Скандалното в случая е, че девойката Деси Николова се оказа интимната приятелка на полицая!

Сега всичко ви изглежда различно, нали?

Това, което трогна потребителите на социалната мрежа, без да знаят за връзката й с полицая, бяха думите на Деси Николова към „непознатия“ служител на реда. Тя написа стихотворение за него и го публикува в профила си в социалната мрежа.

Manipulacia-protest

„На протеста.
Прегръщам брат си.
Той в шпалира заел е стриктно пост.
В очите ми сълзи напират, гнети ме страшният въпрос:
Ще може ли против дълга си да пусне своята сестра?“

Деси разказа, че този полицай е бил един от малкото, които се опитвали да спрат полицейското насилие. Гледайки как българи се бият с българи, Деси не издържала – разплакала се и сграбчила едничката надежда за спасение – полицая, който не биел, а помагал.

„Дръж се, всичко ще е наред“, окуражил я униформеният след молбата на Деси към него да се пази, гласи „официалната“ информация от протестиращите.

Когато стана ясно, че всъщност историята и снимката на Деси и „непознатия“ добър полицай, всъщност са една много добре подготвена манипулация, реакциите в социалните мрежи станаха противоречиви. Потребителите питат това ли е новия морал – лъжа, измама?

Щом сега когато са малцинство протестиращите лъжат безогледно и са привърженици на тезата „целта оправдава средствата!“, пречейки на милиони софиянци и гости на града, какво ли ще стане, ако влязат в  управлението? Дали подслушванията, незаконните действия, публичните арести без резултат, полицейщината на Цецо Цветанов няма да ни се видят като невинни закачки, в сравнение с волята на сегашните „новоморалисти“. /svobodnoslovo.eu/

Слух вриви Фейсбук! Уволняват полицая, плакал заедно с Деси Николова на протеста

Уволняват младия полицай, плакал заедно с Деси Николова на протеста. Този слух взриви Фейсбук и протестиращите, видя. Мълвата дойде от социалната мрежа, където Деси отправи апел към министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев да не уволнява служителя на реда.

"Г-н Йовчев, ако четете това:
Бъдете разумен поне този път и не уволнявайте младия полицай от снимката. Той не е направил нищо неправилно. И точно обратното – Той беше човекът, който изми арогантните и непоносимо груби действия на вашите служители. Той беше човекът, който изми вашите нелепи заповеди от очите на народа. Той беше човекът, който изчисти името на агресивната полиция.

Той беше човекът, който даде пример на всички ни, че не трябва да се страхуваме от мнението си. Той беше човекът. Не аз."

Това написа на стената си във Фейсбук Деси Николова и за пореден път трогна всички със силните си думи. Не става ясно кой точно е пуснал слуха, че има вероятност полицаят да бъде отстранен и с какви мотиви би било уволнението му.

Постът на Деси обаче предизвика бурни и гневни коментари и още по-силно обедини протестиращите срещу властта.

Всъщност самата Деси Николова уточни, че няма представа дали има опасност от уволнение на просълзения полицай. "Просто давам правилната точка, от която трябва да погледне нещата. А не да реагира първосигнално с уволнение. За всеки случай", пише момичето на протеста.

Припомняме, че снимката, на която е хванала полицай за раменете и плаче, стана хит в мрежата. Деси Николова дори написа стихотворение, вдъхновено от трогателния момент. /Razkritia.com/dnesplus.bg/

"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

- Соросоид е интересна дума (смее се), трябва да си я запиша. Сега сериозно, не виждам нищо лошо, че хора, членове на различни организации, спонсорирани от мен, играят или се опитват да играят важна, и по възможност решаваща, роля в процесите, които текат не само у вас, но и по света – в крайна сметка, аз точно за това ги спонсорирам...

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!