Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Човекът на снимката с Иво Карамански не е Бойко Борисов, а Иван Кочев от Пазарджик

Тази снимка Бареков показа в студиото. Снимка: barekov.com/24chasa.bg

ПИК разкри кой е до Иво Карамански на скандалната снимка, която извади Николай Бареков.

Това е Иван Кочев от Пазарджик. Медията ни единствено се свърза с г-н Кочев.

"Действително съм аз на снимката, а не Бойко Борисов. Снимката е правена през 90-те години, но не си спомням кога точно", обясни Кочев пред ПИК. На въпрос с какво точно се занимава, той отговори: "С частна дейност".

"На снимката не е и Киро Японеца, а друг човек. Тогава с Иво Карамански бяхме на дело, но подробности не си спомням", категоричен е Кочев.

40-годишният мъж е втрещен, че негова снимка се показва в публичното пространство.

"Това е стар кадър, не знам откъде са го взели. Нищо повече не мога да ви кажа", завърши Кочев. /pik.bg


Бойко Борисов за скандалната снимка пред ПИК: Това е абсолютна лъжа! Не съм аз!

"Това е абсолютна лъжа. Не съм аз на снимката. Но явно тази лъжа пълни тиражите на вестниците. Радвам се, че и в момента създавам повече работни места от Пламен Орешарски". Това заяви преди минути пред ПИК Бойко Борисов.

Бившият премиер за първи път коментира снимката, която Николай Бареков показа вчера в предаването на Росен Петров и за която твърди, че на нея са Бойко Борисов, Киро Японеца и Иво Карамански.

На въпрос на ПИК - защо според него тази снимка се появява в публичното пространство, Борисов отговори:

"Преди смятах, че това, което правят тези хора трябва да се подминава с мълчание. Сега съм абсолютно убеден, че единственият начин да се разговаря с тези хора, е съдът". /pik.bg/


Николай Бареков пред ПИК: Реакцията на Бойко Борисов е на уплашен и глупав човек

"Реакцията на Бойко Борисов да отрече, че е той на снимката с Карамански и Киро Японеца, е на уплашен и глупав човек. Той бе разпознат и от журналиста Григор Лилов. Това не е първата му срамна снимка, той беше на кадри заедно с Румен Николов-Пашата и други основатели на СИК". Това заяви пред ПИК Николай Бареков.

Позицията му бе по повод твърдението на Борисов, че не той e на снимката, която Бареков извади вчера в предаването на Росен Петров по Би Ти Ви.

"Борисов реагира по същия начин и след като бе хванат по бели гащи при записания му разговор с Миро Найденов. Тогава се опита да измести темата и вместо за скандала, да говори за тоалетната", смята Бареков.

"Нека Борисов директно да отговори за офшорката си, а не чрез адвоката си. Нека да каже дали тази офшорка е активна и днес. Това е моят въпрос към него", подчерта Бареков. /pik.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!