Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гореща новина! Бареков залят с лайна и във Видин!

zalqha s izprajneniq barekov vyv vidin obnovena 171142 300x168 Бареков бе възнаграден с ароматна изненада във Видин
razkritia.com

РЕЗИЛЪТ ОТ МОНТАНА СЕ ПОВТОРИ!

Николай Бареков ОТНОВО бе залят – този път в лицето с изпражнения във Видин.

Това се е случило на 23 септември 2013 г.

В сигнално писмо, получено на редакционната поща, се посочва, че неизвестен гражданин е излял кофа с останки от човешка физиологична дейност непосредствено след приключването на предаването "България без цензура" в дунавския град.

Подробности не се съобщават.

Същата новина беше потвърдена и от сайта novini.bg, което говори за достоверност на случката! /1kam1.eu/

След излъчването на предаването "България без цензура", докато Бареков се снима и обсъжда проблемите и реформите, които мисли да постигне, ако влезе в парламента, неочаквано той е залян с човешки изпражнения. Не се знае името на гражданина, който го е "обстрелял" с екскрементите.

Екипът, който се занимава с излъчването на предаването, докато Бареков е във Видин, твърди, че посрещането е топло от страната на жителите и проблеми не се наблюдавани. Инцидентът, който се случва в последствие не е нито потвърден, нито отречен, писаха от Novini.bg.

По снимките, които се виждат от престоя му там не се забелязва нито една следа от инцидента. Всичко привидно е наред и хората са спокойни, а не разгневени и нервни. Човек не може дори да си помисли, че може да се случи нещо подобно.

Това обаче не е първият инцидент, в който Николай Бареков е замерян с фекалии. По време на посещението си в Монтана сценарият отново се повтаря. В него участват роми, които хвърлят тези екскременти срещу водещия, но не успяват да го уцелят. Тогава се смята, че всичко е организирано от Искра Фидосова, веднага я обвини журналистът. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!