Следвайте "Буднаера" в Телеграм

30dumi.eu

Кайсиевите ядки – спасение от смъртоносна болест

kaysiya
30dumi.eu

Редовната консумация на кайсиеви ядки помага да се предотврати развитието на рак чрез инхибиране на растежа и размножаването на раковите клетки. Това изявление е на американеца Едуард Грифин, който е изучил лечебните свойства на съдържащия се в кайсиевите ядки витамин B17, който в чист вид е известен като лаетрил.

В книгата си "Свят без рак" Едуард Грифин представя научно обяснение на действието на витамина чудо, и в същото време задава въпроса защо в съвременната традиционна медицина, той не се използва в борбата срещу смъртоносната болест, тъй като откакто е открит В 17, са били излекувани в болниците много хора. А след това фармацевтичните компании по неизвестни причини забраняват витамина.

Авторът смята, че проблемът вероятно е свързан с политиката, която е световният елит води в областта на онкологията. Всяка година за изследване на тази смъртоносна болест и нейното лечение, както и за производството на химични лекарства за борба с рака се изразходват милиарди долари .

Витамин B17 се намира в костилките на такива плодове като кайсии, бадеми, череши, праскови, сливи, ябълки, ленено семе, просо, леща, грозде, някои бобови растения и някои треви. Преди 35 години този витамин е забранен за лечение на рак. Фармацевтите тогава говорят за токсичността на кайсиевите и бадемовите култури заради съдържанието на цианид в тях. Въпреки това, дори и при активна консумация на кайсиеви ядки, не се съобщава за отравяне с тях.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!