Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

НЛО предсказа нова цивилизация на Земята

Mariana Vezneva 10 300x213 НЛО предсказа нова цивилизация на Земята
Мариана Везнева разчита пиктограмите

Краят на света идва, а на мястото на нашата цивилизация ще се създаде нова. Това вещаят последните пиктограми (житни кръгове) от 2013 г. – заявява пред „България днес” езотеричката Мариана Везнева. Жената от години се занимава с разчитането на странните кръгове, за които се смята, че са дело на извънземни. Според нея сложните форми сочат различни истини за живота ни – отбелязва изданието.

През тази година съобщенията на извънземните са все по-малко. Досега те са били едва около 30 – обяснява Мариана Везнева. Според нея пиктограмите разкриват тревожни данни. Сред тях е и фактът, че ни предстои нов космически цикъл. Всеки цикъл продължава различен период от време, като достига до 1000 и повече години. Затова не се знае кога сегашният ще бъде прекратен, данните сочат само, че това предстои.

Везнева твърди, че съществува космически закон, според който, когато една цивилизация започне да се сменя с нова, се стига до страшни природни катаклизми. Тяхната цел е да бъде унищожена старата цивилизация, за да може на нейно място да дойде новата – обяснява пред изданието Везнева.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!