Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Съществува ли психотронното оръжие?

Японски мултипликационен филм залегна в основата на американско психотронно оръжие

Снимка: rasper-bg.com

Разказът на Николай Анисимов

"Под тайното наблюдение на КГБ попаднах преди около 20-25 години. Впоследствие по време на задържането, арестуването ми и репресиите от страна на служители на КГБ предположението ми се потвърди. Официално започнаха да ме наблюдават през 1985 г. Своята открита терористична дейност чекистите започнаха през 1986 г. с покушението срещу мен, с цел да ме убият в Зеленоград. След това бях репресиран от органите на КГБ и министерството на вътрешните работи; репресираше ме майорът от КГБ Лебедев и заместник-началникът на УВД (Управлението на вътрешните работи в Зеленоград). А през 1987 г. системата на КГБ започна да ме обработва с психотронно оръжие по програмите: дистанционен контрол на мозъка, управление на емоциите и работата на вътрешните органи, провеждане на специални медико-биологични, фармакологични и психотронни опити. Главното направление беше отработването на система за оцеляване на човека в изкуствено създадени стресови и екстремални ситуации, с настъпващото му бавно и поетапно унищожение като отработен материал. Пред очите ми с психотронно оръжие бяха разбити Новосибирските отдели на Демократичния съюз и Консервативната партия на Русия. Сред членовете на тези политически организации имаше жертви на психотронното оръжие. Заради него прекратиха съществуването си много новосибирски демократични и правозащитни издания.

През 1990 г. официално се отказах от съветското гражданство. На втория ден след подаването на документите КГБ и министерството на вътрешните работи се опитаха да изфабрикуват криминално дело, като ме обвиниха в извършването на несъществуващо престъпление. В същата година КГБ оскверни гробовете на моите близки, а след това ме лишиха дори от нископлатената работа. За годините на терора, а това са 12 години от живота ми, системата на КГБ извърши 12 безнаказани криминални престъпления , много провокации, обиски и дискредитации. Целенасочено унищожи с психотронно оръжие мои роднини и приятели, които знаеха много. Чекистите представиха тяхната смърт за естествена, като имитираха различни заболявания на вътрешните органи.

Превърнаха майка ми в ослепял и оглушал инвалид, прикован към леглото. Дъщеря ми роди дете с признаци на мутации. Вследствие на продължителната обработка с психотронно оръжие се сдобих с повече от 25 хронични заболявания… Вместо обезболяващи бяха ми вкарани психотропни препарати. След дългото облъчване на различни участъци на главния мозък увредих зрението си, деформира се челната ми кост, ръстът ми се намали със 7 см и пр.

Всички изкуствено създадени промени в организма ставаха чрез целенасочено манипулиране по схемата: положително – отрицателно, отрицателно – положително. И това показва, че психотронната обработка се извършва на тънко генетично ниво.

Опадването на зъбите, ноктите, лъчевите изгаряния по тялото първа и втора степен, окапването на косата, промените в очите, в строежа на костите, мускулите и органите показват, че в организма ми вследствие на целенасоченото облъчване се извършват необратими промени, които неизбежно водят към летален изход. Соматичното унищожение периодично се съчетаваше с целенасочено информационно изтезание на принципа на известното на специалистите асоциативно и невролингвистично психопрограмиране с използването на "Супер – ЕВМ"." /rasper-bg.com/

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Японски мултипликационен филм залегна в основата на американско психотронно оръжие

През втората половина на 90-те години в Япония беше създаден серийният мултипликационен филм за покемоните, който вдигна много шум. Деца и възрастни гледаха във филма същества, подобни на кукли, животни или извънземни, със странни имена. Тези същества бяха надарени със свръхспособности.

През 1998 г. американците под влияние на филма предложиха на научни институти да разработят специален апарат, който излъчва електромагнитни вълни; електромагнитните вълни въздействат върху мозъка на противника, парализират го и той престава да се съпротивява.

Историята с покемоните беше белязана от скандал, тъй като някои деца, гледали филма получили епилепсия. Родителите забиха тревога, медиците започнаха да изследват сериала, а американците решиха да извлекат полза от него.

Изследователи открили, че яркото изображение на персонажите, което има и повишена динамика, въздейства върху психиката на подрастващите. Много от тях по време на прожекции започнали да повръщат. Ето това трябвало на американците, които решили да използват електромагнитните импулси във военните конфликти.

Тези импулси дезориентирали невроните в главния мозък на човека; облъченият на бойното поле противников войник не можел да се спаси от електромагнитните вълни, тъй като мощността на оръдието била огромна.

Идеята за използването на електромагнитните вълни за нарушаване на мозъчната дейност на човека не е нова. Тя е залегнала в разработката на психотронно оръжие в много страни, освен Съветския съюз и Щатите.

Психотронното оръжие може да предизвика нервни припадъци, подобни на епилептичния шок.

Механизмът на въздействието на електромагнитните вълни изглежда по следния начин: електрическият сигнал върху зрителния нерв включва механизми, които възбуждат централната нервна система. Сигналът се изстрелва на голямо разстояние от специално електромагнитно оръдие; попадналите в зоната на влиянието му войници губят контрол над чувствата и емоциите, излизат от строя и стават недееспособни.

Пентагонът отрича своето участие в разработването на психотронно оръжие. /rasper-bg.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!