Следвайте "Буднаера" в Телеграм

scandalplus.com

БЕЗУМИЕ: Откраднаха очите на 6-годишно дете!

Дете на 6 години стана жертва на трафиканти, безжалостно изтръгнали очите му, за да ги продадат на черния пазар за органи. Потресаващото с безумието посегателство е извършено в понеделник вечерта. Родителите изпадат в ужас, щом не откриват детето си, което само преди минути играело самичко пред къщата. Съседи, близки и роднини на семейството в Линфен, провинция Шанси, в Китай, започват трескаво издирване, и в крайна сметка го намират на полето с лице, обляно в кръв. Тъмно е и в първия момент никой не разбира, че очите на детето ги няма. Родителите предполагат, че малчуганът е паднал отвисоко и си е разбил лицето. Истината излиза наяве малко по-късно, когато забелязват очите му, захвърлени на тревата, с изрязана липсваща роговица. Полицията е обявила 10 000 долара награда за информация по случая, пише британският Daily Mail.

Светът е шокиран от новината, пусната преди часове в световната мрежа. Нечовешко е да се отнеме насила орган от жив и здрав човек, при това сете, независимо, дали с това ще се спаси друг. Някой с много пари е поръчал, както се поръчва пица, да му доставят роговица за очите, и това е чудовищно нагло и ужасяващо, коментират в социалните мрежи. Обикновено от този вид заболяване страдат престарели хора.

Нечувано зло! Отнемане на органи от живи хора!

Жертвите са държани в концентрационни лагери преди техните органи да бъдат извлечени, след което телата са незабавно кремирани или продавани на пластинационни фабрики...

Само в Китай стотици хиляди се нуждаят от органи за трансплантация всяка година. Действа законът на търсенето и предлагането, и черният пазар на органи върти милиарди, в световен мащаб.

Бедни и гладни, притиснати от неволята, хората продават органите си, за да изхранят своите деца, дори и у нас. В Китай доскоро затворниците, осъдени на смърт, бяха буквално разфасовани, секунди след изпълнение на присъдата. Световно известен е случаят с китайски тийнейджър, който за смешна сума продаде бъбрек, за да си купи Айпад. Трафикантите  търгуват с органи за трансплантация на черния пазар, без да се притесняват, защото там днес действа истинската мафия.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!