Следвайте "Буднаера" в Телеграм

svobodata.com

Соросоидът Станишев

Ромското включване на Сорос - Станишев Ромското включване на Сорос - Станишев
Станишев, Сорос и Ромското включване. Снимки: razkritia.com

http://www.capital.bg

По логиката на разследващите политолози лидерът на БСП е зависим от няколко разузнавания

След поредицата "шокиращи" разкрития на различни разследващи политолози и социални патолози за намесата на международния финансист Джордж Сорос в организацията на протестите срещу кабинета "Орешарски", в българската политика и в Стара Загора в частност, (според npb.bg) решихме да използваме тяхната метода и да разгадаем зависимостите на лидера на БСП и ПЕС Сергей Станишев. Добре прикритите в дебрите на интернет публични факти са просто стряскащи.

Станишев е бил стипендиант на програмата Chevening, с чиято помощ той е изкарал като слушател в London School of Economics известно време. (Там е учил и синът на Муамар Кадафи! Да имате нещо да кажете?) Сега обърнете внимание на детайлите. Програмата се управлява от британското министерство на външните работи. Защо ли? Ами защото така британското външно разузнаване има пряк достъп и влияние върху новоизгряващите политически звезди в третия и втория свят. Само да припомним - интересите на разузнаването в британския кабинет се представляват от министъра на външните работи, а секретният бюджет на MI 6 се определя от външното министерство на Нейно кралско величество.

Освен това Станишев е бил слушател и на Московското училище за политика. То е основано през 1992 г. с цел да подпомогне изграждането на демократични ценности в Русия. Познат ли ви е този език. Естествено такива са целите и на одиозната фондация на милиардера спекулант Джордж Сорос. И - ха, изненада, няколко години по-късно Станишев се оказва в настоятелството на Училището за политика в България. У нас, освен чрез всякакви международни грантове, то се ползваше и с подкрепата на "Отворено общество" и фондация "Америка за България". Тоест може да се каже, че лидерът на БСП е бил служител на Сорос или по определенията на неговите политолози - оригинален Соросоид.

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!