Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

Нови, шокиращи разкрития за смъртта на Даяна доказват, че е била убита

даяна 300x200 Нови, шокиращи разкрития за смъртта на Даяна доказват, че е била убита
Нови разкрития за смъртта на принцеса Даяна. Снимка: razkritia.com

Полицията във Великобритания разполага с нови доказателства, че катастрофата, отнела живота на принцесата, не е случайност

Нови разкрития около трагичната смърт на британската принцеса Даяна са на път тотално да преобърнат версията на двореца, че бившата съпруга на принц Чарлз е починала в следствие на нещастен случай. От британската полиция са обявили, че разполагат с нови, категорични доказателства, че лейди Ди е била убита от член на британската армия, а не е загинала от раните си при катастрофата, съобщават от БЛИЦ.

Британската медия “Прес Асъсиейшън” твърди, че разполага с показанията на близки на бивш военен от британските служби, базирани на лични негови спомени за миналото му като военнослужещ. Именно в тези твърдения мъжът, чието име не се споменава, заявява, че Даяна не е починала в следствие на катастрофата в тунела край Париж, в която освен нея, загина и годеникът й Доди ал Файед.

Не е ясно как ще реагира кралското семейство на скандалните твърдения и дали ще поиска ново разследване за смъртта на Принцесата на народа. Припомняме ви, че Даяна загина в зверска автомобилна катастрофа край Париж на 31 август 1997 година. Заедно с нея в колата-убиец смъртта си намериха годеникът й и шофьорът на автомобила Хенри Пол.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!