Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕС предлага шокираща идея, която България няма да понесе!?

razkritia.com

Обмисля се името на държавата да бъде Ромелия, която да се намира в границите на България

Читателка на Флагман.бг съобщава за шокираща статия във “Франс прес”, според която лидерът Ян Слота от националистическата партия в Словакия е призовал за създаване на циганска държава за най-пренебрегваното малцинство. Този идея е породена от искането на Слота да се помисли по темата, макар да знае, че предложението му е невъзможно.

 Идеята се подкрепя от ЕС след  дълги спорове и размисли.  Искането се мотивира поради факта,  че ромите създават големи проблеми. Въпреки помощта, която се оказва от всички европейски органи, мнозинството от тях не полагат абсолютно никакви усилия да учат и да изкарват сами хляба си. Още по-лошото е, че не плащат данъци  и отказват да спазват законите.

ЕС смята, че ромите трябва да имат своя държава, подобно на евреите, на които е даден Израел. Етнос като циганският има особен статус и трудно държава би могла откаже да им даде убежище.

По данни от ЕС ромите са най-голямото малцинство в Европа – 9-10 милиона, най-разпространени са в държавите България, Испания, Франция, Словакия, Чехия, Исландия, Унгария и Румъния.  Еврокомисията взема решение, че тази въпросна държава Ромелия трябва да бъде създадена на територията на държава, която вече има обособени граници в Европа и това е именно България.

Другото по-лошо решение, което се взема от Европейкста комисия е всички, които не са от ромски произход,  да се изместят, в която и да е било страна, като всичко, което не успеят да вземат със себе си, да им бъде платено или осигурено – тук се включва жилище и осигурена работа. За тази цел ще бъде необходимо само да отидат до посолството в дадената страна и да подадат молба.

Българският народ е един от най-трудолюбивите, дисциплинирани и толерантни народи от всички. Като извън граница те разчитат само на себе си, без да се доверяват на когото и да е било.  Българите са застаряваща нация и освен това са крайно миролюбиви. Всеки българин е индивидуалист, което още повече усложнява създаването на държава, а в случаи, в които се създаде тя, ще съществува съвсем за кратко.

Ромелия ще е новото име на циганската държава, а времето за което тя ще бъде съзададена ще е около една година. През тази година в страната ще има голяма активност, роми ще бъдат екстрадирани  в новосъзадалата се държава, а българите ще бъдат изпращани в държави по техен избор. Държавата няма да е част от ЕС, но въпреки това ще използва помощта му. Границите ще бъдат затворени и тя няма да има връзка с другите страни от Европа.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!