Боледувайте. Боледувайте за да печелим!

Повечето хора днес са с твърдото убеждение, че здравето им изцяло лежи на съвестта на лекарите. А учените отдавна са доказали, че човешкото здраве само в 7% от случаите зависи от здравеопазването. То зависи преди всичко от храненето и от правилния начин на живот. Здравето на всеки човек зависи само от него.

Много лекари се опитват да убедят хората, че витамините и други природни вещества – са един вид връщане към Средновековието. Насърчават пациентите да се съгласяват на опасни и скъпи операции. Хората позволяват на фармацевтичната промишленост да разпространява невярна информация за предполагаемите странични ефекти на естествените вещества и да поставя под въпрос тяхното полезно действие.

Подобно объркване в общественото съзнание – не е случайно, то преднамерено се използва от фармацевтичната индустрия и други групи с общи интереси.

Чрез манипулиране на масовото съзнание, тези групи скриват от хората истинските причини за тяхното здраве и болести. Създава се невярна зависимост от фармацевтичната индустрия, която ограбва хората, лишавайки ги от отговорността за собственото им здраве. Поради тази зависимост се създават необходимите условия за развитие и просперитета на бизнеса за милиарди, който съществува поради болестите.

Фармацевтичната индустрия контролира обществото. Също така нейните интереси контролират медицинските изследвания. Всички професии, които са свързани със здравето, те поставят в зависимост. Фармацевтичните компании за да запазят господстващото си положение, манипулират медиите и законите. В хода на мащабни рекламни компании в медиите, те създават така наречените "димни завеси", които крият истинските интереси на фармацевтичната индустрия.

Според фармацевтични компании, те са заинтересовани от премахването на болестите. Само че е вярно точно обратното – те се опитват да запазват болестите за да се разшири пазарът на лекарства. Фармацевтичният пазар се разраства бързо в световен мащаб.

През последните 30 години фармацевтичните компании по печалба са надвишили доходите на всички други индустрии с около 500%. Такива печалби, по един или друг начин, се плащат от милиони хора. Оказва се, че бизнесът с болестите е най-печелившият бизнес в света.

Римската църква преди 500 години печели милиарди от продажбата на индулгенции на вярващите за така наречените "ключове за портите на рая." След известно време схемата за измама, а заедно с нея и силата на църквата, се срина.

Същият модел на измама днес използва и фармацевтичната промишленост. Тя се опитва да продаде "ключове за здраве" на милиони хора, и прибира милиарди долари, като създава само илюзията, че е много заинтересована да поддържат здравето им.

Фармацевтичните компании се интересуват главно от увеличаване на печалбите си. А това може да се постигне само чрез увеличаване на количеството на продажбите. Производителите активно убеждават хората, че те страдат от някаква болест. А самите пациенти или чрез лекари купуват лекарства, които фармацевтите им налагат.

Европейските фармацевтични компании харчат два пъти повече пари за маркетинг, отколкото за изследвания. В света годишно се произвеждат около 5 милиона различни видове лекарства. Продажбата на тези лекарства носи на фармацевтичните компании повече от един трилион долара приходи годишно.

Във Франция стана известна книгата "Черното досие на синтетичните лекарства" от Луи Броуер. Въз основа на неопровержими доказателства Броуер доказва, че съвременната медицина се управлява от група всемогъщи олигарси, която е начело на големите химически и фармацевтични компании. Те избират желаните състави от политици, правителства и ръководители на лечебни заведения.

В книгата си Брауър прави зашеметяващ извод – лидерите на фармацевтичната промишленост, химическата промишленост и селското стопанство са в заговор, в резултат на което е организиран истински геноцид. Колкото повече хора се разболяват, толкова по-процъфтяващ е бизнеса на олигарсите, които управляват западната медицина.

Според Световната здравна организация за лечение на всички заболявания биха били достатъчни и 150-200 лекарства. А в оборот във всяка страна от ЕС са 10 000 лекарства, които носят съмнителна полза, а често са и вредни. Премахването или лечение на всяка една болест може да доведе до спад от няколко милиарда долара на пазара на фармацевтичните фирми.

Фармацевтичният бизнес в цялата история на света е довел до смъртта на много повече хора, отколкото всички световни войни взети заедно. В основата си лекарствата са от синтетични произход. Нито едно от тези лекарства не елиминира напълно заболяването.

Всички те се фокусират върху симптомите на болестта, премахвайки или снижавайки ги, и по никакъв начин не елиминират проблемите, свързани с причината за настъпването им. Лекарствени препарати имат страничен ефект от 70% и само 30% - лечебен.

Смъртните случаи от тези нежелани реакции са на четвъртото място след рак, инсулти и инфаркти. Освен това, причината за десетки заболявания са само лекарствата. Почти 80% от заболяванията, от които хората се разболяват сега, нямат абсолютно никаква причина.

Хората по природа не трябва да боледуват от ендокринни, сърдечно-съдови, кожни заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат. Те са причинени от липсата в организма на витамини и хранителни вещества. Ето защо натуралните витамини са несъвместими с фармацевтичния бизнес на корпорациите, които основават дейността си на "експлоатация на заболяванията."

Тъй като това са естествени вещество и не може да бъда патентовани, по този начин те не могат да носят значителна доходност. На фармацевтичната промишленост е изгодно да има все повече болни хора, и болестите да стават хронични. Това им гарантира по-нататъшното развитие и просперитет на фармацевтичния пазар. /30dumi.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!