Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Беновска, К2: Станишев, гледай ме в очите! Взе ли 4 милиарда от банката на ДПС!

Станишев
Снимка: 1kam1.eu

Нов, невиждан екшън се разигра на извънредната пресконференция на БСП, когато журналистката от радио К2 Илиана Беновска кресна на червения лидер: "Станишев! Гледай ме в очите!".

Самият Станишев доста се стресна, защото нещо се беше замечтал и този крясък насилствено го върна в горчивата реалност.

"Взехте ли 3-4 милиарда лева от банката на ДПС - КТБ, за да подкрепите кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС?", атакува Беновска.

Станишев въздъхна и заяви, че би бил радостен, ако е взел 3-4 милиарда лева за държавата, защото финансовата ситуация в България била драматична.

Но нищо не бил взел, за жалост.

Беновска направо разнищи Станишката, който 5 минути преди това твърдеше, че първите стъпки на кабинета Орешарски и парламентът били да решат горещите финансови проблеми на хората.

"И как ги решихте? Като първата ви работа беше да промените закона за МВР - за да извадите ДАНС оттам. А втората ви работа - да прекроите закона за ДАНС така, че на практика да го напишете специално за Делян Пеевски. Така ли решавате вие горещите, належащи и жестоки финансови проблеми на хората?", натисна здраво Беновска, а Сергей Станишев се опули в най-буквалния смисъл и за няколко секунди загуби говор и картина. /1kam1.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!