Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чудото на една жена: Умря, роди и възкръсна

Ерика с бебето си
Ерика с бебето си. Снимка: yourhealth.asiaone.com

32-годишна учителка от Град Мисури - Ерика Нигрели ще запомни месец март с чудо, което се е случвало само на нея. Ерика се почувствала зле по време на урок. Тя преподавала на горните класове в гимназия Елкисн, където работи и мъжът й Нейтън. Двойката очаквала дете след 3 седмици. "Когато влязох в стаята, жена ми лежеше на пода, от устата й излизаше пяна, тя се задушаваше. След известно време тя изгуби съзнание", разказва Нейтън, който преди припадъка на жена си водил урок в съседна стая, цитиран от "Дейли Мел".

Колеги незабавно извикали Бърза помощ. До пристигането на медицинския екип други преподаватели и мъжът на Ерика й оказвали първа помощ, за да я държат жива - правили й масаж на сърцето и изкуствено дишане.

Пристигналите лекари опитали да накарат сърцето на на Ерика да затупти отново, посредством дефибрилатор, но когато жената била докарана в болницата, лекарите констатирали, че сърцето й е спряло. Въпреки това, лекарите решили да спасят бебето, правейки цезарово сечение на Ерика.

Медиците били изненадани, когато на бял свят се появило живо и здраво момиченце. "Детето се роди, когато сърцето на майката вече не биеше. Фактически жената беше мъртва. Въобще не се надявахме, че ще я спасим", разказва един от лекарите.

Чудото обаче предстояло - спрялото сърце на Ерика започнало отново да бие, пулсът и дишането й се възстановили. "Това е безпрецедентен случай. Ерика умря, роди дете и възкръсна. Когато нашето дете порасне малко, ние задължително ще й разкажем за чудната й поява на света", категоричен е щастливият баща Нейтън. /24chasa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!