Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държавна сигурност спокойно може да си сформира парламентарно мнозинство

Държавна сигурност
Снимка: dnesplus.bg

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

В този текс ще видите блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски - един от основателите на Съветския Болшевизъм. Той не е роден в Русия, а в България...

Около 140 от кандидатите за депутати се оказаха служите или сътрудници на бившата Държавна сигурност. Това показа проверка направена от комисията по досиетата. Медиите се хвърлиха да коментират и анализират и да показват коя партия има най-много или най-малко кандидати от бившата ДС. Оказа се, че само в листите на СДС няма такива. Логично най-много агенти изплуваха сред мераклиите за депутати от ДПС и БСП.

Няма много смисъл обаче да пресмятаме коя партия колко агенти лансира към парламента. Отдавна е ясно, че ДС е най-голямата, най-опасната и най-вредната за страната партия. Погледнато от количествена гледна точка, ако тези около 140 агенти сега влязат в парламента, то бившата Държавна сигурност спокойно може да си сформира парламентарно мнозинство и да си избере правителство. Естествено, това няма как да се случи, но само чисто математически. Иначе, ДС пак ще си има мнозинство, както е имала винаги досега. У нас тази структура е по-влиятелна от масоните, от мафията, от бизнеса, от... въобще тя е всичко това накуп.

ДС представлява здравите железобетонни основи върху, които беше изградена новата "демократична" България. Тук трябва да отворим скоба, за да е ясно, че навремето в ДС са работили и свестни хора – патриоти с морални ценности. За съжаление, точно те бяха анатемосани в зората на демокрацията и изтикани в ъгъла. На предна линия излязоха злодеите от ДС. Хората без морални ценности. Именно те положиха основите на дивия български капитализъм, който превърна избрания елит в свръхбогати милионери и обрече 99% от населението на бедност и мизерия.

Днес, 20 и няколо години по-късно, всички партии са оплетени безвъзвратно в мрежите на злодеите от бившата ДС. Заради това няма значение коя партия или коалиция ще дойде на власт. Всички те са просто пешки и кукли на конци в ръцете на мракобесниците от бившия държавен репресивен апарат.

Вече 20 и няколко години ни заблуждават и сами се заблуждаваме, че точка №1 от старата комунистическа Конституция е премахната. Става въпрос за текста, който казваше, че бившата комунистическа партия има ръководна роля в държавата. Той беше изтрит само на хартия. От тогава - до ден днешен, всички от политическия елит спазват омертата, която гласи, че бившата ДС има ръководна рола в управлението на държавата./dnesplus.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!