Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Уникално видео за това как се появяват знаците по полетата

Кръговете по полетата е термин, обозначаващ рисунките под формата на пръстени, кръгове и други геометрични фигури, образувани по полетата.

Този феномен започва да привлича общественото внимание през  70- 80-те години на миналия век, когато  са били открити в различни части на Англия.

За появата им има различни хипотези: от тривиална – кръговете са дело на човек, до алтернативни – микро-торнадо, кълбовидни мълнии,  намесата на извънземните, и т.н.

Това явление се среща в много (около 40) страни на света. През 1991 г. британците Дъглас Бауер и Дейвид Чорли заявиха, че те са едни от първите мистификатори, които с въжета и тояги през 1978 г. са  направили повече от 250 житните кръгове и по този начин са дали началото на явлението. Тяхната работа е продължена и от други творци,   като например «Circlemakers» на художника John Lundberg.

Все пак  има няколко записи, които показват как житните кръгове се образуват без човешка намеса, но в присъствието на неидентифицирани летящи обекти. Автентичността на тези записи не е доказана, но и да се отрекат като очевиден фалшификат  още никой не е успял… /nepoznato.energetika-bg.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!