Следвайте "Буднаера" в Телеграм

DnesPlus.bg

Крем за "вечна младост" подлуди британките

вечна младост, козметика
(Bethany Clarke/Getty Images)

Целулит, набръчкана кожа, стрии.. всяка жена със сигурност би променила някоя от проблемните зони по тялото си, но хирургическата намеса не е нито сред най-евтините, нито сред най-безобидните решения.

Ако имаше само крем на достъпна цена, който да изглади неравностите по кожата...

Е, имаше, но вече е почти разпродаден.

Нов "крем на вечната младост", изпъващ бръчки и стапящ целулит, се разграбва като топъл хляб във Великобритания, 48 часа след пускането му на пазара, пише в. "Дейли мейл".

"Чудодейната" козметика е сравнително евтина - 24 британски лири. Само за две денонощия са били продадени 10 хиляди тубички от серума Адония СтемуТон (Adonia StemuTone), по който си падали холивудските знаменитости.

Само след три дни сухата и набръчкана кожа се тонизира, изпъва и изглежда по-млада, пише вестникът.

Органичният крем, произведен в САЩ, съдържа микс от екстракти на растения - т.нар. суперхрани - масло, извлечено от семена на джоджен, моркови, лайка, нар и други.

Независими тестове с жени на възраст от 47 до 59 години установили, че серумът стягаотпуснатата кожа със 78 на сто, ако бъде прилаган два пъти в продължение на 28 дни.
Според изданието холивудските звезди използвали подмладяващия крем преди да се появят на червения килим - сред някои от популярните имена са Анджелина Джоли, Камерън Диаз и Кейт Уинслет.

Но ефектът ставал виден и след три дни, като намалявал бръчките и целулита с една трета.

Интересът към новия продукт бил продиктуван от факта, че той се явява много по-евтина алтернатива на хирургическите процедури за разкрасяване на лицето, които понякога струват до 3000 британски лири на сеанс.

Въпреки че се намираме в световна криза, във Великобритания процентът на хората, които се подлагат на козметични операции, се е увеличил с 6 на сто за изминалата година.

"Кремът кара мързеливите клетки в кожата да се размърдат и така се постига ефект на по-млада и гладка кожа, а и цялото тяло изглежда по-добре", сподели говорител на компанията производител. /vesti.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!