Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Dominique de Kevelioc de Bailleul

Трета световна война започва на 25-ти септември?

Ванга и Третата световна война
zahariada.blog.bg/topnews.ru

Говорейки с Алекс Джоунс от Infowars, бившият помощник държавен заместник-секретар д-р Стив Пиеченик каза, че Израел планира да атакува Иран преди изборите в САЩ на 6 ноември, като според него тази атака ще започне Третата световна война (WWIII), писа Beacon Equity...

 
Освен това Пиеченик, човек, чиято кариера е вдъхновила идеята за героя Джак Райън от поредицата книги на Том Кланси, казва, че "Октомврийският сюрприз" няма да дойде през октомври.  Вместо това, голямата изненада ще дойде по-рано, в края на септември.
 
Д-р Пиеченик казва, че датата на атаката срещу Иран е 25-26ти септември, по време на Йом Кипур - еврейски празник, който през 2012 г. започва по залез слънце на 25-ти и завършва привечер на следващия ден.

"То [израелското нападение срещу Иран] може да бъде по-рано от октомври, защото имаме Йом Кипур.  И аз прогнозирах в твоето радио шоу, прогнозирах и на хората от нашата национална сигурност, в частен разговор, че Бенджамин Биби Нетаняху ще започне нещо на Рош а-Шана", казва Пиеченик.

"Това [предсказание] е преди повече от година и аз го изказах на твоето радио шоу.  Той бе предвидим като часовник и израелците ще бъдат много предвидими на Йом Кипур", добавя той.
 
"До няколко седмици те [Израел, Саудитска Арабия и неоконсерваторите] ще се опитат да започнат нова война, освен ако техните бивши Мосад оперативи и бившите им Шин Бет не отстранят Нетаняху и направят с Нетаняху това, което се случи с Рабин", възкликва Пиеченик."Те знаят за какво говоря. В противен случай той ще събори Израел, света и ще има Трета световна война."
 
Пиеченик, самият той евреин, казва и редица други неща за 9/11, бин Ладин, Саудитска Арабия, както и че Израел се е захванал с цялостна кампания на "провокационна пропаганда", с лесно предвидимото обвинение от Нетаняху за иранско участие в експлозията на туристическия автобус в България.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!