Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изумителни резултати от одит на Федералния резерв на САЩ

Председателят на борда на директорите на Федералния резерв Бен Бернанке.
Председателят на борда на директорите на Федералния резерв Бен Бернанке.(Jim Watson/AFP/Getty Images)

Първият по рода си частичен одит от Правителствената служба за отчетност (GAO) на Федералния резерв разкри потресаващи факти...


16 000 000 000 000 щатски долара са били тайно дадени на американски банки и корпорации, както и на чуждестранни банки от Франция до Шотландия, съобщи Conscious Life News.

В периода между декември 2007 г. и юни 2010 г., Федералният резерв на САЩ е спасявал тайно много банки, корпорации и правителства по света.
 
За сравнение, БВП на САЩ е 14,12 трилиона щ.д.. Целият държавен дълг на правителството на Съединените щати за период от над 200 години история е "само" 14,5 трилиона щ.д..
 
Федералният резерв на САЩ предпочита да нарича тези тайни спасявания "програма 'ол инклузив заем'" (или "програма 'всичко включващ заем'", но почти никои от парите не са били върнати и са били заети с лихва от 0%.

Защо Федералният резерв никога не е оповестявал публично за това или дори не е информирал Конгреса на САЩ за 16те трилиона долара за спасяване може да е очевидно - американската общественост би била възмутена да разбере, че Федералният резерв е спасявал чуждестранни банки, докато американците не успяват да си намерят работа, пише Conscious Life News.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!