Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Видео: "Защо пръскат?"

"Защо пръскат?" (chemtrail)
фото: wtfrly.com

Хората по света забелязват все по-често, че климатът на нашата планета се променя драстично. Те също започват да забелязват дълго витаещите пътеки, оставени след самолетите, които са накарали милиони хора да приемат реалността на химикопътечните (chemtrail) / геоинженерни програми. Възможно ли е да има връзка между тези пътеки и тежките метеорологични условия?..



Макар че има много причини, свързани с тези вредни програми, съществуват изобилни доказателства, които потвърждават, че геоинженерството може да се използва за контролиране на климата.

В този документален филм ще научите как аерозоли, които се впръскват в нашето небе, се използват заедно с други технологии за контролиране на климата.

Макар геоинженерите да твърдят, че техните модели са само за смекчаване на глобалното затопляне, сега е ясно, че те могат да се използват като начин за консолидиране на огромно количество финансова и политическа власт в ръцете на малцина посредством ливъриджа, който контролирането на климата дава на определени корпорации над природните системи на Земята.

Това, разбира се, се прави за сметка на всяко живо същество на планетата.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!