Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Прикривана топ военна тайна на ККП

Нови доказателства за подземна ядрена експлозия, предизвикала земетресението в Сичуан

В навечерието на 4-та годишнина от земетресението на 12 май 2008 г. в провинция Сичуан (Sichuan), базираната в Ню Йорк Християнска демократична партия на Китай (CDPC) публикува доклад, озаглавен "Разследващи резултати от ядрената експлозия под планината Лонгмен в окръг Бейчуан, провинция Сичуан, по време на земетресението на 12 май и последиците от нея"...

Говорителят на CDPC Лу Донг (Lu Dong) каза, че самоубийството на Фенг Шианг (Feng Xiang), заместник-министър в Министерството на пропагандата към комитета на Китайската комунистическа партия (ККП) в окръг Бейчуан (Beichuan), е привлекло вниманието му, за да разследва тъмните тайни около земетресението на 12 май. След 3 години разследване резултатите са поразителни.

Много доказателства водят до извода, че земетресението на 12 май е било в резултат на ядрена експлозия. Ето и някои от доказателствата, които Лу Донг предоставя за ядрената експлозия:
 
1) Ядрено замърсяване с въздействие върху хората: след земетресението, над 130 бременни жени в окръг Бейчуан са претърпели спонтанни аборти. Няколко десетки бременни жени в Дуджиянгян (Dujiangyan) са имали също спонтанни аборти. При всички случаи бебето умира в утробата.

На 23 май 2008 г. китайски военни части за химическа защита са изпратени в гр. Ченджиаба (Chenjiaba), обл. Бейчуан (Beichuan).
На 23 май 2008 г. китайски военни части за химическа защита са изпратени в гр. Ченджиаба (Chenjiaba), обл. Бейчуан (Beichuan). (Epoch Times)



2) Шие Бо (Xie Bo) от Аграрния университет в Сичуан открива, че 13 дни след земетресението прасетата в района са били с драстично понижена имунна система, и че по прасетата се разпространява епидемия.

3) Медицинският университет на Сичуан, заедно с Университета на Илинойс и Кралския колеж във Великобритания, провеждат съвместно разследване и откриват, че много оцелели от земетресението хора са загубили някои функции на мозъка си.

4) Анализ на геологически данни показва напълно унищожени пътища и електрически стълбове. При все това, пътищата и електрическите стълбове са непокътнати след земетресението от 8-ма степен в Тангшан (Tangshan) през 1976 година. Предполага се, че това се дължи на факта, че земетресението на 12 май не е било геологическо, а в резултат на ядрена експлозия.

5) Медии от континентален Китай съобщиха, че по време на вторичен трус жители на село Башия са били хвърлени във въздуха на височина от 1 метър, въпреки че са се държали заедно за ръце.

6) Геоложки доклад от Земетръсната служба на Китай призна, че скалите са били разтопени (превърнати били в магма?) по време на земетресението, което може да се случи само при изключителната топлина от ядрена експлозия. Това е извод в публикация, озаглавена "Изследвания върху последствията от земетръсно-предизвикани вторични геоложки бедствия в окръг Бейчуан, използвайки ГИС (Географска информационна система) и дистанционни методи", с автори Хуанг Тинг (Huang Ting) и Джанг Джишяо (Zhang Zhixiao) от Китайския университет за геоложки науки и Националния център на Китай за дистанционно наблюдение.

Планинският район, където според сведенията е избухнала подземна ядрена военна база в резултат на земетресението в провинция Сичуан. Местни жители твърдят, че експлозията е била толкова силна, че огромната планина изглежда като претрязана през средата.
Планинският район, където според сведенията е избухнала подземна ядрена военна база в резултат на земетресението в провинция Сичуан. Местни жители твърдят, че експлозията е била толкова силна, че огромната планина изглежда като претрязана през средата. (Снимката е от китайски Интернет потребители)
"Отидох до мястото на експлозията. По пътя селяните ми казваха: 'Всички тези камъни бяха изхвърлени от експлозията'. "
"Отидох до мястото на експлозията. По пътя селяните ми казваха: 'Всички тези камъни бяха изхвърлени от експлозията'. " (Снимката е от китайски Интернет потребители)

7) Във видео на CNN за земетресението от 19 май 2008 г. може да се види пръст да изригва на всички посоки, като непрекъснатите взривове продължават 7 минути в показания репортаж. Ако се потърси на YouTube информация за "Underground Hydrogen Explosion" (“Подземна водородна експлозия”), ще се открият невероятни сходства в звука и геоложките промени между тази експлозия и земетресението.

Освен това според сведенията комунистическият режим е знаел за предстоящото силно земетресение в Сичуан, но не е позволил да се съобщава за това на населението. Също така, ККП е дала стриктни указания на китайските медии как да отразяват земетресението, като две седмици преди земетресението е провела голяма конференция, основна тема на която е  била скриването на новини за земетресения от външния свят.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!