Следвайте "Буднаера" в Телеграм

StandartNews

Американци подпукаха Цеца Величкович

Белград. Сръбската фолкиндустрия и по-специално Цеца Величкович са пряко свързани с мафията и военнопрестъпниците. Това се казва във филма на американския режисьор Томас Мортън.

Лентата "Семеен пътеводител" беше излъчена тези дни в съседна Сърбия, пише БГНЕС. Тя е заснета на територията на всички бивши югорепублики. През цялото време сценаристите и участниците във филма се движат с малката кола "Юго". Сърбия се нарича люлка на чалгата, която се финансира директно от мафиотските структури в страната. "Докато ние в САЩ слушахме гръндж, в бивша Югославия се избиваха и имаше етническо прочистване. Чалгата превзе Балканите. Сръбската Мадона Цеца Величкович е пряко свързана с мафията. Тя непрекъснато се забърква в тежки мафиотски скандали", се казва във филма на Томас Мортън.

Цеца Величкович беше женена за най-известния сръбски военнопрестъпник Желко Ражнятович, по-известен като Аркан. Той беше убит през януари 2000 г. В момента Цеца Величкович е под домашен арест поради тежки финансови нарушения и източване на футболния отбор "Обилич". Фолкзвездата има и електронна гривна на краката. Преди дни синът на Аркан от предишен брак, Войн Ражнатович, обвини Цеца, че е фалшифицирала завещанието на баща му. Аркан има девет деца, като три от тях са от брака му с нея, а останалите - от този с Наталия Мартинович. Войн живее в САЩ и твърди, че 40 дни след смъртта на баща му изведнъж се появило това фалшиво завещание, за да може Величкович да заграби всичко.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!