StandartNews

Мистерия: Алла Пугачова се жени - умира диктатор!

Москва. С уникална мистерия са обвити сватбите на Алла Пугачова.  Тя е истински предвестник за смъртта на най-влиятелните комунистически лидери, забелязва руският в. „Комсомолская правда”. В деня на всеки един от нейните 5 брака по света умира по един могъщ властник със статута на диктатор. Един вид Алла е и предвестник на демокрацията!

„Ако бракът изобщо може да се асоциира със смъртта, това вероятно е защото според някои схващания умира свободният живот и започва една малко по-различна негова форма, която често се свързва с окови и други метални аксесоари. Но в случая със сватбите на руската певица Алла Пугачова, която съвсем наскоро за пореден път мина под венчилото, има една много любопитна закономерност – при всяко сключване на брак тя допринася по някакъв начин за свободата изобщо, защото тогава случайно или не умира по един виден комунистически лидер”, пише вестникът.

Не по-малко любопитен е фактът, че смъртоносната енергия на  сватбите на Алла до голяма степен е насочена на Изток. Фактите говорят красноречиво.

Първият брак на Алла Пугачова през 1969 г. и съвпада с датата на смъртта на Хо Ши Мин. Виетнамският комунистически лидер умира само 12 часа след нейната венчавка.

Следващият й брачен съюз е през 1976 г. Същата година този свят напуска китайският лидер Мао Дзедун.

Третата сватба на певицата вече пренася смъртоносната енергия в СССР. Жени са на 10 март 1985 година. На същия ден умира генералният секретар на ЦК на КПСС Константин Черненко.

През 1994 г. Пугачова се омъжва за четвърти път - за българина Филип Киркоров. Тогава умира Великият вожд на КНДР Ким Ир Сен.

Следва известно затишие, което „оставя“ Северна Корея на мира  наследникът на Великия ръководител Ким чен Ир управлява в Пхенян в продължение на дълги години. Докато обаче Пугачова да реши да сключи нов брак.

И Алла Борисовна не миряса. Тя се ожени миналата година за Максим Галкин и прокобата прати в отвъдното севернокорейския лидер Ким Чен Ир.

„Засега не е известно как точно сватбите влияят на погребенията на комунистическите лидери, възможно е това да е случайност, но съвпадението е поразително”, пише „Комсомолская правда”. На този етап комунистическите лидери могат да спят спокойно, защото след сватбата си с Максим Галкин Пугачова заяви, че това ще е последният й брак.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!