Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КРОСС

Избраха най-красивата в Югозападна България-2011

Фото: КРОСС

София /КРОСС/ 16 момичета от Югозапада взеха участие в конкурса Мис "Югозападна България", съобщи ПРофайл.
Отбелязаха се и 25 години от основаването на Модна агенция и Миропа Кьосева-креативност, блясък, мода и чар на 11.11.2011 в 11 вечерта с бляскаво събитие в благоевградския Sun City-съорганизатор на конкурса.

18 годишната Христина Мунчева от град Сандански, която впечатли жури и публика грабна титлата -Мис "Югозападна България "-2011.

Нейни подгласнички станаха-Вероника Стефанова 19 годишна от София(първа подгласничка и Ива Умленова 17 годишна от Благоевград(втора подгласничка),Титлата Мис Благоевград в юбилейното издание е за 18 годишната-Весела Петревска от гр.Сандански.И двете носителки на голямите титли са абитуриентки от Сандански.Короната но Мис Югозападна -TEEN -2011 за Деница Вангелова 16 г от гр.Петрич .за първи път бе връчена титлата Miss Models Academy Athens 2011-две корони за Мария Митева-24 годишна от София и Втора корона за Христина Мунчева.

Kороните бяха връчени от г-н Джордж Кутуляс -президент на Академията за модели в Атина и представител на марката Наоми Кембъл за Гърция.Същите спечелиха стипендии за обучение в Академията. [...}

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!