Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ChinaUncensored

Висока заболяваемост от рак в Шанхай?

Здравното бюро в Шанхай наскоро публикува статистика на ситуацията с раковите заболявания в Шанхай. Според статистиката, ракът е на второ място като причина за смърт след сърдечно-съдовите заболявания. Над 210 хиляди болни от рак пациенти живеят в Шанхай, което представлява 1 на всеки 100 шанхайци. Това е съотношение от 1% процент. Преобладаващ е белодробният рак...

Според статистика от Великобритания за рака по света, най-високото съотношение на болни от рак в градовете по целия свят е 326 на 100 000 души. Броят на пациентите с рак в Шанхай е 3 пъти по-висок от тази най-високата средна стойност.

Докладът за здравето в Шанхай също така показва, че броят на пациентите от рак се увеличава бързо със всяка изминала година, особено през последните 30 години.

Някои медии предполагат, че шансовете за разболяване от рак до голяма степен зависят от приема на храна и начина на живот. Не е трудно да се види такава зависимост след като Шанхай, един от най-големите градове в Китай, има не само най-лошото замърсяване на въздуха, но също е залят със заразена храна.

Китайската Интернет полиция обикновено не премахва докладите за отровна храна, освен ако инцидентът може потенциално да доведе до мащабна критика от страна на китайските блогъри, или ако съществува вероятност да разбули дори още по-неприятни въпроси, свързани с него. Въпреки стотиците случаи на хранително отравяне случващи се в Китай всеки ден, китайският режим не е готов да обърне внимание на този въпрос, тъй като неговият фокус е върху контрола на китайското население, за да поддържа властта си.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!