Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Необикновени способности: Човекът-маймуна

Млад мъж от Индия успява само за няколко години да се научи да изкачва високи стени и скали, без да използва въжета и друга екипировка…

Всичко започва през 2005 г., когато Jyothi Raj пристига от област Тхени в Карпатака, област Чамаражанагар. Когато бил малък той често сънувал едно укрепление и един храм. Така по-късно започнал да се скита, за да ги открие. Най-накрая стигнал до Читрадурга и веднага се покачил на стената на укреплението (висока близо 21 м).

По това време Jyothi Raj бил толкова отчаян, че искал да се самоубие. Но когато застанал на ръба на стената и тъкмо щял да скочи, той осъзнал нещо. Осъзнал, че това било укреплението, което сънувал като малък. Това го накарало да се откаже и слезе. На следващия ден, Jyothi Raj видял маймуните, които скачали из укреплението и безсъзнателно започнал да ги имитира. Правейки това всеки ден, той развил необикновената способност да се катери, без да използва въжета и друга екипировка.

Jyothi Raj има способността да изкачва стени, високи над 30 метра. Той може да се катери надолу с главата и да се люлее, използвайки само едната си ръка, на височина над 25 метра. Заради необикновените си способности Jyothi Raj е наричан от местните жители човекът-маймуна.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!