Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Купуваме билети за международни влакове с нова система

БДЖ и Deutsche Bahn са сключили споразумение, което ще позволи закупуването и резервирането на билети за влакове, които пътуват в Германия и Европа…

Съгласно постигнатата договореност БДЖ ще осигури на своите клиенти възможност да резервират и закупуват билети за влакове, които пътуват в Германия и европейски страни, предаде Агенция „Фокус“. Новата система ще позволи и възползване от специални оферти за намаления, предлагани от Deutsche Bahn.

Освен чрез интернет страницата на Deutsche Bahn, резервацията и купуването на билети за международни влакове ще може да се осъществява и на три места в България. Това са три от офисите на Международното пътническо бюро „Рила“ в София, Русе и Бургас, където са обособени агенции на Deutsche Bahn.

Системата бе официално открита днес в Международното пътническо бюро „Рила“ в София. За да се демонстрира функционирането й, бе издаден билет до селце в Португалия, който имаше следния маршрут София - Виена - Мюнхен - Париж - Мадрид - Лисабон - португалското село Ещурил и цена 1500 евро в едната посока.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!