Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕВ

Български студентки – наблюдавани със скрити камери в апартамент в САЩ

В продължение на три месеца скрити камери в наетия от две български студентки апартамент във Флорида, САЩ, са улавяли всяко движение на момичетата…

На 25 юли Ваня Амоковарева (22 г.) и Ралица Джамбазова (23 г.) били шокирани, когато открили, че детекторите за дим в наетия от тях апартамент във Флорида са всъщност скрити камери, предаде Yahoo!7News. Камери са били поставени във всяка една стая, дори и в банята.

Пред американските 13 двете момичета изказват възмущението си: „Това е ужасно. Дойдохме тук, за да прекараме лятото в САЩ, за да работим“. Според Ваня Амоковарева вероятно „идеята е да ги показват някъде голи и какво правят в банята“.

Момичетата са проследили, че кабелите от скритите камери стигат до телевизионна кутия, свързана към рутер за безжичен интернет.

Все още обаче детективите са обявили заподозрени по случая. От шерифската служба на окръг Хилсбъроу (Hillsborough) съобщиха, че ще се опитат да определят дали системата е била активна. Освен това се разследва и възможността случаят да не е изолиран.

Наемодателят на апартамента отказва коментар.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!