Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китай Забранени Новини: Най-опасният пост - Началник на Бюро 610

Китайски онлайн форуми класираха десетте най-рискови поста в Китай, включващи министър на земята и ресурсите, шеф на полицията, директор на жилищното строителство и т.н. Заемащите тези постове обикновено се озовават в затвора за корупция. Въпреки това, малко хора знаят за новия "силно рисков" пост, с много висок процент на смъртност през последните години.

Ю Юеджин, директор на Бюро 610 в Лаюянг, Шандонг, почива внезапно от мозъчен кръвоизлив на 20 април 2011г., на 54г.

Сонг Чингуанг, заместник-директор на Бюро 610 в Лайянг, почива внезапно след употреба на алкохол. Той е в 40-те си години.

Джанг Шиминг, 48г., директор на Бюро 610 в Хуанганг, Хубей, почива от сърдечен удар на 14 февруари 2005г. Неговият заместник Уангке Уу почива от рак на черния дроб през април същата година.

Ли Чин, директор на Бюро 610 в Якеши, Вътрешна Монголия, умира от рак; неговият заместник Ли Хайчинг не може да работи поради неизлечима болест.

На 8 ноември 2004г., директорът на Бюро 610, Уанг Фунян, и двама служители от гр. Мейхекоу, Джилин, отиват да арестуват практикуващ Фалун Гонг. Техният автомобил пада в река и тримата загиват на място.

На 22 юни 2003г., директорът на Бюро 610, Лонг Чингфу, в обл. Шипинг, Юнан, загива при автомобилна катастрофа.

Всички тези случаи са действителни, изложени на Minghui.org. Сходството в тези случаи е работното място на хората, Бюро 610. Поради тази причина, работните места в Бюро 610 стават "силно опасни".

С какво точно се занимава Бюро 610?

Хенг Хе (коментатор): "Бюро 610 е създадено през 1999 г., за преследването на Фалун Гонг. Това е агенция на Китайската комунистическа партия (ККП). Тя е "тайна организация" и над законен инструмент, въведен от Джянг Земин (Jiang Zemin) и ККП за преследване на хора."

Основана на 10 юни 1999 г. като "Централна водеща група по въпроса с Фалун Гонг" на ККП, организацията обикновено се нарича "Бюро/Управление 610".

Хенг Хе: "Създаването му никога не е бил одобрено от Националния народен конгрес, нито е оповестено публично. Това не е публично призната агенция. Но тя съществува и е вездесъща в Китай. Това е система за контрол, използвана от ККП да преследва хора. Това е партиен инструмент за потискане на хора."

На 16 март 2010г. Конгресът на САЩ прие Резолюция 605 с 412 гласа "за" и един "против", настоявайки ККП незабавно да прекрати преследването, лишаването от свобода и изтезаването на практикуващи Фалун Гонг.

Резолюцията изиска ККП веднага да закрие "нелегалната организация Бюро 610".

Изложените смъртни случаи на членове от Бюро 610 са само върха на айсберга. По традиция китайците вярват, че "доброто се възнаграждава, а злото се заплаща", и смъртта на членовете на Бюро 610 не е случайна.

В статията "Кармичното възмездие е съвсем реално", на Джитгшин, се казва, че след като разберат за кармичното възмездие, дано тези, които са измамени и използвани от злата ККП да спрат да правят зло, да изкупят престъпленията си, и да бъдат възнаградени за своите бъдещи добри дела.

NTD репортери Li Jing и Wang Mingyu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!