Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Matthew Robertson (Epoch Times)

ККП бе открито осмяна в комичен диалог

„Това са обикновени хора като всички нас. Не е нужно да правят подобни представления, за да се прехранват, и са наясно, че това ще им се върне, но все пак дръзват да кажат тези неща – това е кураж! Не се ли срамуваме?“...

Телевизионен кадър от видеото показва Уанг (вляво) с традиционно ветрило, докато се шегува с Джанг (вдясно) по време на представление, силно осмиващо комунистическите власти. (Epoch Times)

В неотдавнашно представление, аплодирано от публиката и незабавно цензурирано от комунистическите власти,  двама китайски комедианти отидоха там, където други не смеят.

Горчиво-сатиричното едночасово представление засяга разнородни социални и политически проблеми, определени като „чувствителни“ от управляващата комунистическа партия, като Кръвопролитията на пл. „Тянанмън“, интервенцията в Либия и липсата на мрежа за обществена безопасност в Китай.

В публикуваните онлайн видеоматериали може да се чуе гръмогласният смях на публиката. Пуснатите от нетизени коментари са знак, че спектакълът е открил нови хоризонти в осмиването на Китайската комунистическа партия (ККП) в подобна публична обстановка.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!