Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Даниил ЛИ. Epoch Times

Отмъщението на орела

Селянин получи възмездие от орел заради своята глупост. Снимка: epochtimes.com

Според статия във вестник „Хейлундзянско утро”, 39-годишният китайски селянин У Юнтян бил нападнат и ранен няколко пъти от един и същи женски орел (беркут).

На 10 април в град Мулин, провинция Хейлундзян,  У Юнтян както всеки ден работел на полето, когато бил нападнат внезапно от орел.

В резултат от атаката, той получил множество рани, от челото му дори липсвало парче кожа. Наложило се да му направят 40 шева.

Това било третото нападение над него и то от един и същи орел. На 12 август миналата година, птицата нападнала точно У Юнтян, въпреки че около него имало и други хора. На 4 октомври, когато се прибирал в къщи заедно с брат си, орелът отново го нападнал и го накълвал по главата, наложило се да му направят 4 шева.

Когато започнали да търсят причината за агресията на птицата разбрали, че вината е именно в селянина. Оказало се, че на 28 юли, той взел от гнездото на орела пиленце и го отнесъл в къщи. Пиленцето било твърде малко, за да се храни самостоятелно. Когато след 4 дни умряло, У Юнтян го сготвил и изял. Орлицата видяла всичко това и започнала да си отмъщава.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!