Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лянь Хуа. Epoch Times

Политически репресии в съвременен Китай

Властите на село Уануей, провинция Анхой, разрушиха семейна ферма и жестоко пребиха всичките й седем собственика, петима, от които възрастни хора.

„Правителството ми отне цялото имущество, всички членове на семейството ми бяха жестоко пребити, не знам какво да правя”, - разказва задъхано Ин Дзун пред кореспондент на Epoch Times.

На 28 март властите изпратили багер и пожарна кола, а също и повече от 300 човека, сред които били членове на местни престъпни групировки, нямало полиция, съобщават пострадалите.

Цялото семейство се събрало на покрива, някои от тях се опитали да се подпалят в знак на протест. Но предвидливо били заливани с вода от пожарникарските маркучи. Тогава багера вдигнал на покрива няколко човека, които започнали жестоко да бият защитниците на дома.

„Биеха много жестоко. Тези, които губеха съзнание, бяха свестявани с минерална вода и отново бити”, - разказва Ин.

76 годишният баща на Ин, бил съборен на земята и удрян по главата, докато не изгубил съзнание, а от ушите му не потекла кръв. В момента той е настанен в болница със сътресение на мозъка. 74 годишната майка на Ин се „разминала” със счупено ребро. Неговият чичо, също над 70 годишен, загубил съзнание. Брат му губил съзнание няколко пъти, в резултат на побоя е с три счупени ребра и замъглено съзнание. Тъста му, които е на 65 години е със сътресение на мозъка. Тъща му е с изместени прешлени и многобройни рани. 34 годишната му съпруга е с увредени бъбреци. В момента цялото семейство е настанено в четири болници. Нито един държавен служител не е дошъл да ги посети или да предложи пари за лечението.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!