Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китаец яде пластмасови тръби за да се избави от стреса

В китайската провинция Хенан, 56 годишният самотен Цао намерил начин как да се пребори със стреса и житейските проблеми. Той започнал да яде пластмасови тръбички, в резултат на което бил приет в болница с остри болки в стомаха. Лекарите извадили от него тръби с обща дължина 10 м.

За пръв път Цао пробвал пластмасовите тръбички преди 3 години. По това време починали родителите му. Семейството му било бедно, а и той не можел да си намери работа. Когато Цао бил отчаян започвал да дъвче и поглъща пластмасови тръбички дълги около 30 см. и дебели около 5 мм. И така, той продължил да яде пластмасови тръбички, когато се чувствал много зле душевно.

На 18 март, тази година, се появили проблеми в работата му, той взел от улицата каучукова тръба дълга повече от 2 метра и дебела колко палец и я изял. След това му станало лошо и се наложило да потърси медицинска помощ.

Според думите на директора на болницата, операцията продължила 3 часа. „Когато отворихме стомаха на пациента, открихме, че е напълно деформиран, беше почернял и набит с тръбички” – казва хирурга.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!