Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Олег ЛОТОСОВ. Epoch Times

Събрани са материали за изправянето пред съд на над 50 000 комунистически служители

Съставен е списък на над 50 000 китайски служители и полицаи, взели активно участие в преследването на духовната практика Фалун Гонг. Тези данни се събират с цел подготовка за предстоящия съд на комунистически служители, който е неизбежен поради незаконното естество на това преследване, твърдят експерти...

 

Този списък е публикуван в задграничния китайски сайт „всеобхватно правосъдие” (http://www.fawanghuihui.org/)

В настоящият момент на сайта са публикувани имена, фамилии, длъжности и информация за репресивната дейност на 51 612 души. Това са главно комунистически служители и полицаи. На сайта също е представен и списък на 17 593 организации, взели участие в преследването на Фалун Гонг практикуващи.

Снимка на интерактивна карта в сайта "всеобхватно правосъдие", с отбелязани райони, в които има случаи на преследване на Фалун Гонг практикуващи.
Според редакцията на сайта, събирането на тези материали е подготовка за предстоящия съд на комунистически служители, който, по техни думи, непременно ще се състои, тъй като преследването на Фалун Гонг е в нарушение с конституцията и законите на Китай.

Освен това, на сайта е поместен списък на тези, които взимат най-активно участие в преследването на Фалун Гонг практикуващи, както и на починалите от болести или при други обстоятелства. Последователите на Фалун Гонг вярват, че доброто се възнаграждава с добро, а за извършените зверства, непременно ще има възмездие.

Много китайски чиновници също посещават сайта. Има случаи, когато някои от тях се свързват с редакцията на сайта и молят да им се премахнат имената от списъка, гарантирайки, че те вече не участват в преследването на Фалун Гонг практикуващи.

По данни на Световната Организация за разследване преследването на Фалун Гонг, по света в момента са подадени 50 съдебни иска срещу повече от 30 китайски чиновници, включително и бившият генерален секретар на ККП, Цзян Цзъмин (Jiang Zemin).

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!