Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кармично възмездие – новата тайна на Китай

Когато в Китай от болест или нещастен случай умре полицай или чиновник, активно участвал в преследването на Фалун Гонг, полицията засекретява тези данни.

Последователите на Фалун Гонг вярват в кармичното възмездие за добри и лоши дела. На доброто се отвръща с добро, а за злото следва наказание. (Идеята е отдавна разпространена в Китай и е забранена от комунистическата пропаганда, като опасна отживелица). Вероятно тези смъртни случаи се скриват, за да се спрат подобни мисли сред самите полицаи.

Изнасят последователка на Фалун Гонг от полицейски участък. Снимка от сайта Минхуей.

На китайския сайт, Мингуей, от време на време се публикуват съобщения за такива смъртни случаи. В неговата рубрика „Кармично възмездие” има стотици потвърдени случая. Ние ще представим само последните два (за тях стана известно съвсем наскоро).

1. Секретарят на политико-юридическият комитет на град Хешан, провинция Шандонг, Хуанг Хунцай, през последната година ръководил преследването на последователи на Фалун Гонг в своя град (изпращайки ги в затвори и конфискувайки имуществото им).

През август 2010 година Хунцай и двама сътрудници на Управление 610, Джан Гохуа и Джан Гоцци, заминали за град Фуджоу, за да издирват последователи на Фалун Гонг, напуснали своите домове заради преследването. По пътя, в хотела Хуанг внезапно умира. Трупът му бил тайно кремиран.


2. Бившият заместни началник на отдел вътрешна сигурност в град Мадян, Джоу Ян, нееднократно участвал в арести на последователи на Фалун Гонг в своя град. Той умира през юни 2010 година и полицията запазва това в тайна. Кореспондент на Мингуей разбра, че неговата смърт настъпила няколко дни след като е измъчвал до смърт последователката на Фалун Гонг, Ши Хуейюн.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!