Следвайте "Буднаера" в Телеграм

chinauncensored.com

Лоша поличба на Националния празник на Китай

Лоша поличба на Националния празник на Китай
 

На 1-ви октомври китайското знаме бе видяно да се вее обърнато обратно и наполовина височина на мачтата. Това стана в областта Чинг (Qing) на Чангджау (Changzhou) сити, провинция Хебей (Hebei). За комунистическия режим това беше доста обезпокоително. Защо?

Областта Чинг граничи с океана и е където според древна китайска легенда, е живял създателят на Земята, Пан Гу (Pan Gu). Там все още стои гробницата, храмът и долината на Пан Гу, както и каналът Джингханг (Jinghang), който пресича цялата страна и е бил построен по време на император Шуи (Shui) през 606 пр.н.е., като се счита за най-благоденстващото място в историята на Китай.

Пан Гу и местото, където той е избрал да живее, е от огромна значимост за китайския народ и е също така много важно за комунистическия режим откакто е поел контрол над Китай.

Областта Чинг е една от първите области, които китайският режим отвори за чуждестранни инвестиции. С всичките главни индустрии представени там, това е и главното място, където се отглеждат "специалните незамърсени зеленчуци", произвеждани, за да се консумират от комунистическите лидери.

Важността на областта Чинг за комунистическия режим е изразена на един от главните сайтове за комунистическа пропаганда, наречена Renminwang, където е наречена "Китайска област Чинг", което задминава Чангджау (Changzhou) сити и провинция Хебей (Hebei).

Инцидентът със знамето стана на 1-ви октомври, Националния празник на Китай. Как е станало това? Никой не знае, тъй като са гледали как знамето се е издигнало до върха!...Как след това е паднало до половината и се е обърнало обратно, е загадка. "Това трябва да е предзнаменование, че комунистите ще напуснат скоро Китай…?", предполагат някои хора.

Всъщност истината за китайския комунизъм беше разкрита през последните години, и съгласно китайските историци, комунистическата партия не е била никога регистрирана в Китай, поради неловката ситуация, където така наречената "Китайска комунистическа партия" е била изцяло инициирана и контролирана от руските болшевики; тя е била и спонсорирана от руските болшевики.

Сега китайците започват да се замислят по въпроса, че "комунистическата партия не е Китай"…и това може да е просто знак, че известието е "във въздуха".

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!