Следвайте "Буднаера" в Телеграм

bgfactor.org

500 евро за живот на тираджия

53-годишният Димитър Димитров умира, часове преди да тръгне за Холандия и заради около 500 евро

53-годишен шофьор на ТИР беше брутално убит рано тази сутрин, след като беше обран. Инцидентът станал на паркинг в София, малко преди курса на мъжа за Холандия. Други двама негови колеги са в болница, съобщи бТВ.

53-годишният Димитър Димитров умира, часове преди да тръгне за Холандия и заради около 500 евро, които носи за пътуването. Убит е от крадци, които знаят, че има пари в него. Малко преди 4 тази сутрин Димитър и неговият колега Емил Йосифов, който също щял да заминава, са нападнати на ТИР-паркинг в София, докато спят.

Пребити са от трима неизвестни, които ги удрят и ритат в главите. Димитър не издържа на боя. Убийците взимат около общо 1000 евро от двамата шофьори. Бой отнася и 71-годишният пазач Георги Цонев. Оцелелите след грабежа са приети в болница "Царица Йоанна". Разказали, че нападателите искали да откраднат и един от камионите.

Според една от версиите те са от ромски произход, високи и едри. Знаели името на пазача и това, че шофьорите имат пари за пътуване. За семейството на убития Димитър това ще е втората голяма трагедия в последно време.

"Детето му на 17 години го хвърлиха в Дунав, той е от Лом. Пак така го изнасилиха и го хвърлиха. Сега и той загина. Ужас", разказа собственикът на ТИР-паркинга. Полицията издирва убийците. /БГНЕС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!