Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ужас! Само 1% от лекарствата лекуват

Една от най-могъщите индустрии в света - фармацевтичната, е в Топ 3 по приходи. Статистиката показва, че хората дават най-много пари за оръжия и наркотици, а след това за лекарства.

На всички е ясно, че и без трите неща съществуването е невъзможно. Оръжейният бизнес диктува модата, сваля и издига власти и режими, а голяма част от войните, макар и изкуствено поддържани, се захранват с последен писък на новите технологии в бранша.

Наркотиците - големият бич за редица поколения, са машина за пари, тъй като всеки втори ги потребява под някаква форма и субстанция. Мръсните пари не миришат и това е основното мото на разпространителите на дрогата, в която са замесени хора от най-високо ниво.

И идва ред на фармацията. Статистиката показва, че само 1% от лекарствата на пазара, лекуват! Останалата част са поддържащи организма на човек. Примерите са не един, а най-елементарният - ако ви заболи зъб, пиете аналгин или някакво друго обезболяващо, но след това така или иначе трябва да отидете на зъболекар.

Същото важи с пълна сила и за диабетиците, хипертониците, за раково болните и т.н. Всеки може сам да си направи сметка и да види за какво става дума.

Веднага след този Топ 3 се нарежда тютюневият бизнес, който се разграничава от наркотиците, тъй като там парите и приходите са "на бяло".

Проф. д-р Иван Чалъков от ИСУЛ: Пандемията няма общо нито с медицината, нито с науката! Следете пътя на парите

Източник/ци: Ужас! Само 1% от лекарствата лекуват - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!