Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой изпусна/пусна и допусна биологичната война коронавирус? Ще има ли съд за виновните?


Една година Европа е въвлечена в небивала биологична война от чума, внесена от друг континент. Европа стана ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ.

Това написа депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков в профила си във Фейсбук.

Според него ЕС се провали с ваксините, защото те просто не достигат.

Не може да има съмнения, че вирусът е тръгнал от китайския град Ухан, но на версията, че източникът са прилепи от пазара в града, не вярват вече и гаргите, пише Марков и задава логичния въпрос: Защо, по дяволите, САЩ и Франция дават 44 млн. долара за тази пуста лаборатория в Ухан, без да я контролират? Дори през 2017 г. официалният сертификат е даден в присъствието на френския премиер Бернар Казньов.

Приятели,

Уважаемият американски президент Байдън ще възстановява демокрацията в Америка, което значи и по света. Рекох да се възползвам от тази привилегия и да повдигна следната дискусия:

Една година Европа е въвлечена в небивала биологична война от чума, внесена от друг континент. Европа стана ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ. Бомби и разрушения на сгради няма, но разрушиха живота ни. Загубихме свободата си, няма и къде да избягаме, летищата и гарите са празни. Опустошенията са хуманитарни, психологически, икономически, та дори и политически /отиде си Доналд Тръмп/.

Не може да има съмнения, че вирусът е тръгнал от китайския град Ухан, но на версията, че източникът са прилепи от пазара в града, не вярват вече и гаргите. Ето няколко въпроса за размисъл:

–– Защо затвориха устата на именития професор Люк Монтание, който на базата на научни изследвания твърди, че вирусът е лабораторен – от лабораторията в Ухан, без да твърди, разбира се, че е пуснат умишлено? Та той е носител на Нобеловата награда в материята.

–– Защо затвориха устата на китайския вирусолог Ли Менг, рискувала си живота да избяга от Китай и отиде в САЩ. И тя твърди, че вирусът е пуснат от лабораторията в Ухан? Нарича го „биологично оръжие“, способно да убива в голям мащаб, защото е крайно устойчиво в атмосферата. Госпожата в момента я пази ЦРУ, но това не значи, че не би трябвало да говори.

–– Съвсем наскоро германският физик Роланд Визендангер по прочутата германска телевизия ZDF заяви, че 99% вирусът е от лабораторията в Ухан.

Ха, сега да видим колко въпроса може още да бъдат повдигнати:

–– Защо, по дяволите, САЩ и Франция дават 44 млн. долара за тази пуста лаборатория в Ухан, без да я контролират? Дори през 2017 г. официалният сертификат е даден в присъствието на френския премиер Бернар Казньов. Защо френските власти не обръщат внимание на големия учен Симон Хобсън от Института „Пастьор“, който предупреждава, че още от 2005 г. в лабораторията в Ухан е създаден вирус, който засяга човешките клетки /забележително лесно/? Ако вирусът по някакъв начин напусне лабораторията, каза ученият, Господ да ни е на помощ!

–– Защо още на 1 януари 2020 г. Световната здравна организация и най-вече европейските институции не вдигнаха аларма до Бога и не спряха начаса самолетите от Китай, в това число и от самия 11-милионен Ухан? Целият януари бяхме бомбардирани със зараза от хиляди полети. Януари и февруари европейските чиновници бяха още в новогодишен махмурлук, та останахме дори и без маски. Приятели, март 2020 г. великата Франция няма маски, а по либералните медии твърдят, че такива маски не трябват. Днес, година по-късно, Франция и Европа СМЕ МАСКАРАД.

Чест прави на един политик Джорджо Гори – кметът на Бергамо, който си призна за голямото подценяване на ситуацията. В Бергамо няма семейство, което да не е загубило близък. Гледах в италианската телевизия със сълзи на очи как изхвърляха труповете с камиони. Хората създадоха движение „Ние обвиняваме‘‘ и са прави.

Нека си припомним март 2020 г., като изтрезняха европейските началници, почнаха да хокат Орбан – диктатор бил, извънредни мерки въвел, каква е тази карантина. Днес, приятели, орбановите мерки изглеждат като на ангел в сравнение с тези в Гърция и в Австрия, да речем.

Приятели, току-що Иванчо ми звънна и той чул за тази организация в Италия „Ние обвиняваме“, и ми вика: „Бате, като ще има обвинение, няма ли да има съд, трибунал, който да съди виновните, допуснали чумата? Не ни е ударило природно бедствие, бате, а внесена отвън чума, съд му е майката.“ Викам му: „Ти си луд бе, Иванчо! Кой ще го направи този международен съд и трибунал, бе?“ А Иванчо, нали гледа либералните телевизии, и ми вика: “Гражданското общество бе, бате, ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО ще направи съд за виновните, които пуснаха/изпуснаха и допуснаха коронавируса, и за пребогатите чичковци, които ни утешават, че си живеем винаги с него.“

Приятели, благодаря на демокрацията, че имах шанса да захвана тази дискусия. Дай Боже, Иванчо да е прав и един ден гражданското общество да спре да се занимава с втория лифт на Банско, с третия пол и македонското малцинство в България, а с виновните за трагедията, която ни е споходила, наречена коронавирус.

Георги Марков

Факти бг

Източник/ци: Кой изпусна/пусна и допусна биологичната война коронавирус? Ще има ли съд за виновните? – О Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!