Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Трансжендър-министърът на САЩ мълчи за детските полови операции

/Поглед.инфо/ Рейчъл Ливайн, номинираната за за заместник-министър на здравеопазването на Съединените щати от президента Джо Байдън избяга от въпросите за предишната си подкрепа за операции за промяна на пола на деца по време на изслушването си в Сената за потвърждение, което извърши сенаторът на Републиканската партия Ранд Пол. Републиканецът беше "възмутен".

Д-р Рейчъл Ливайн, както се е казвал по-рано, има дълга и успешна кариера като педиатър, преди да се подложи на операция за смяна на пола през 2011 г. и да вземе името Рейчъл.

Оттогава Рейчъл Ливайн премина към политика, ставайки здравен секретар на Пенсилвания през 2017 г., преди да бъде предложен от президента Джоузеф Байдън по-рано този месец, за да стане следващият заместник-министър на здравеопазването на САЩ, както и най-високо позиционираният транссексуален човек във федералното правителство.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Байдън многократно се похвали с разнообразния си кабинет, който според него „изглежда като Америка“.

Номинацията на Ливайн обаче не е приветствана масово. По време на изслушването си за потвърждение в четвъртък, сенаторът от Кентъки Ранд Пол (републиканец и син на Рон Пол, бел.р.) я/го накара да се обясни въпроса около подкрепата си за промени на пола за транссексуални деца.

След като сравни трансджендърната хирургия с „осакатяване на гениталиите“, сенатор Ранд Пол попита доктор Левайн дали тя/той вярва:

„Че непълнолетните са способни да вземат такова решение, което променя живота, като промяна на пола?“

ВИДЕО: https://twitter.com/cspan/status/1364999967635603462?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1364999967635603462%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fusa%2F516599-rand-paul-rachel-levine%2F

Доктор Левайн се опита да избегне въпроса, казвайки на сенатор Ранд Пол, че:

„Трансджендър медицината е много сложна и нюансирана област“.

Освен това, Ливайн заяви, че с удоволствие ще обсъди проблема с републиканеца Ранд Пол от Кентъки - след като бъде потвърдена за работата.

Пол продължи:

„Подкрепяте ли правителство, което се намесва, за да замени съгласието на родителите за даването на дете на блокери за пубертет, кръстосани хормони и / или ампутация на гърдите и гениталиите?“ - попита той, на което Левайн даде същия отговор.

Левайн не е подкрепял публично операция за всяко дете, което вярва, че е трансджендър.

Въпреки това, тя е публикувала публикации в социалните медии, подкрепяйки предоставянето на лекарства за блокиране на пубертета на деца.

Освен това, по време на реч през 2017 година в колежа "Франклин и Маршал" той/тя се застъпва за хормонално лечение между половете за 14-годишни, а в някои случаи и "ускорен" път до операция за смяна на пола.

Позовавайки се на статистически данни от Обединеното кралство, които показват, че тригодишни деца се лекуват в транссексуални клиники, Пол заяви:

„Трябва да се възмущаваме, че някой говори с тригодишно дете за промяна на пола му!“

Каквото и да е мнението на Левайн, американските деца скоро ще могат да променят пола си по-лесно. Камарата на представителите трябваше да гласува по-късно в четвъртък за приемане на Закона за равенството, широкообхватно законодателство, което, наред с други разпоредби, ще направи „половата идентичност“ защитен клас съгласно дял IX от Гражданските права от 1964 г. Закон.

По този начин лекарите ще бъдат принудени по закон да извършват такива процедури, а родителите могат да бъдат преследвани за предотвратяване на прехода на децата им.

Законопроектът вероятно ще премине през Камарата на представителите, но може да се сблъска със значителна опозиция в равномерно разделения между демократи и републиканци Сенат, където се нуждае от мнозинство от две трети, за да стигне до бюрото на президента Байдън.

Онлайн, Ранд Пол беше посрещнат с лавина от осъждане. Обвинен в разпространение на „трансфобна дискриминация“, Пол, който също е квалифициран лекар, бе метафорично влачен по въглените от либералите.

По-късно по време на изслушването сенаторът от Демократическата партия Пати Мъри от щата Вашингтон обвини Пол, че прави „вредни измами“ относно транссексуалните деца.

"Ранд Пол се опита да отклони рашел Левайн и историческото й потвърждаване и изслушване с трансфобска дезинформация", написаха "Будните граждани" в Туитър.

"Никой:

Ранд Пол, бидейки трансфобски расист и мразещ на прослушването в Сената на доктор Рашел Левайн:

"Трябва да бъдем възмутени, че някой говори на тригодишно за промяна на пола им!", написа популярен хумористичен либерален профил в Туитър, "Сю Ми" ("Съдете ме").

"Ранд Пол току-що тръгна на неприкрита трансфобска война, когато разпитваше доктор Рашел Левайн, която е трансджендър", написа Ник Джак Папас.

"Винаги е интересно как либертарианците твърдят, че хората трябва да бъдат оставени намира, но очакват всеки да се съобразява с техните лични възгледи", добави либералът.

Левайн също е бил на огневата линия и преди, макар и не по транссексуални въпроси. Като здравен секретар в Пенсилвания, тя издаде заповед миналия март, в която се изисква старческите домове да приемат пациенти с Ковид-19.

Малко след това Левайн извади собствената си майка от дома за грижи. По това време 70% от смъртните случаи на държавата с Ковид-19 са се случили в домове за грижи.

Превод: СМ

Източник/ци: Трансжендър-министърът на САЩ мълчи за детските полови операции - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!