Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Христо Кидиков към Борисов: Да превърнеш сиренето в лукс за много хора – не сърце, а лоена топка!

Христо Кидиков

Певецът Христо Кидиков е отвратен от управлението на държавата ни, начело с Бойко Борисов!

„Цъкни вефа, да чуем Кидика как се дере“ – отдавна вече на този култов лаф не се смее обичаният наш певец Христо Кидиков. Който, въпреки огромния си позитивизъм признава, че е отвратен от политиците в държавата ни, начело с премиера Бойко Борисов.

Запътен към своите 75 години, Кидиков пет пери не дава дали ще се хареса на някого и говори това, което мисли – директно и без заобиколки. Той признава, че са го канали в политиката, но винаги категорично е отказвал.

„Политиката у нас, за жалост, е за хора без морал, без принципи, без сърца дори. Не сърце, а лоена топка трябва да имаш, за да докараш прекрасната ни страна до това бедствено положение.

Доказано е, че земите ни са сред най-плодородните в целия свят, а пустеят. Всичко е забравено, затънало, осиротяло. А хората?! Колко хора са на прага на мизерията, за колко хора обикновеното сирене се превърна в лукс.

Нашите политици, господин премиерът и всички около него обаче това не го виждат. Или по-скоро се преструват, че не виждат, защото не ги касае, не ги докосва дори“, омерзен е Кидиков.

Според него, до момента в управлението всички партии и коалиции са гледали единствено своя си интерес. Уж си опонират, уж се плюят от трибуната, а после крадат и си поделят откраднатото. А за хората – колкото остане, ако остане, пише trud.bg.

„Гледам свои колеги, хора, които са работили с десетилетия – как оцеляват с мизерните пенсии. Но не само те. Колко земеделски работници, колко други трудови хора са отритнати и забравени от системата. Сякаш управниците ни искат и чакат да си отидем, за да не им тежим на плещите“, коментира Христо Кидиков.

Той се надява на пълна и категорична промяна в управлението на страната ни, което трябва да стане на 4 април. В противен случай кошмарът за България и българите ще продължи.

Източник/ци: Христо Кидиков към Борисов: Да превърнеш сиренето в лукс за много хора – не сърце, а лоена топка! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!