Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ваксиниран с „Астра Зенека“: Мутафчийски ви лъже в очите, не му вярвайте!

коронавирус

От НОЩ лъжат за страничните ефекти, за да накарат повече хора да се ваксинират!

Журналистът Стефан Марков Стелиянов е сред първите ваксинирани с „Астра Зенека“. Той разкри какво точно се е случило с него и какво да очакват другите, които решат да се имунизират срещу COVID-19, съобщава Novinite.bg.

Ваксиниран срещу Ковид разкри невероятни неща!

Самият процес е стартирал на 19.02.2021 г., когато се е извършила ваксинацията. След това няколко часа пациентът е бил добре, но вечерта е получил рязка умора и си е легнал.

След почти безсънна нощ Стефан едва закарал детето си на тренировка по баскетбол, след което започнал кошмарът за него.

„Към 11 ч. вече бях премазан и си легнах в леглото. Премерих си температурата, беше над 38 градуса. Умишлено не взех мерки, за да дам възможност на организма сам да се пребори. С всеки час температурата ми се покачваше, а болките в мускулите ставаха все по-осезаеми. Появи се и главоболие, постоянно ми се ходеше по малка нужда, а когато отидох по голяма – се появи диария.” – разказва ваксинираният господин.

Накрая той все пак не издържа и по предписание на лекаря си пие сериозна доза течен аналгин, както и голяма доза витамин С.

Страничните ефекти при Стефан продължават около 20 часа. Те са доста тежки, но той е бил подготвен психически за тях.

Лъже ли ген. Мутафчийски?

Интересното обаче е друго. Журналистът твърди, че от НОЩ или са некомпетентни, или лъжат.

„Тези хора от Националния оперативен щаб или не са наясно, или откровено лъжат хората. Ген. Мутафчийски каза, че в България е имало досега едва няколко случая със странични ефекти от ваксинация и те били съвсем леки. Не е вярно това, аз съм доказателството. Не е хубаво така, с лъжи, да се мотивират хората да се ваксинират. Според мен няма как лекар като Мутафчийски да не е наясно, че страничните ефекти са тежки, но явно умишлено крие.” – разкрива репортерът.

Той уточнява, че имунизация срещу коронавируса ще има чак след втората доза ваксина, която е планирана за 5 май 2021 г., и то около 10 дни след тази дата.

Интересното е, че между двете дози има цели 3 месеца, през които ваксинираният може да се зарази с Ковид и тогава ваксината се обезсмисля напълно, тъй като ще придобие антитела.

Ваксинирани се заразяват с Ковид-19

Масовата ваксинация срещу коронавирус у нас вече започна. Докато се леят опашки от желаещи пред лабораториите, се оказа, че дори и след ваксинация можеш да се заразиш с вируса, пише Onovini.eu.

Това стана ясно от изявлението на проф. Камен Плочев, който е началник на Първа клиника по инфекциозни болести във ВМА София. Той разкри, че в момента има пациент, който е ваксиниран, но въпреки това се е разболял.

“При мен лежи човек, който преди 2 седмици се е ваксинирал срещу Ковид-19. Състоянието му е добро, болестта при него протича леко.” – каза по БНТ проф. Плочев.

Той твърди, че ваксините не предпазват от заразата, а спомагат за по-леко протичане на болестта. На практика който се е ваксинирал, ще изкара коронавируса или безсимптомно, или като лек грип. Така излиза от думите на професора.

Проф. Камен Плочев преобърна представите за ваксините срещу Ковид

Възниква въпросът обаче дали същият пациент, който преди 2 седмици се е ваксинирал, е щял да изкара по-тежко болестта без ваксината. Защото е добре известно, че по-големият процент заразени изкарват леко вируса.

Освен това по логически път можем да си зададем въпроса дали изобщо е щял да се разболее без ваксината.

Това са въпроси, на които не могат да се дадат отговори.

Проф. Плочев твърди, че с “Пфайзер” и “Бионтех” има по-голяма вероятност да се заразиш с Ковид, докато при Астра Зенека 63% от ваксинираните се спасяват от вируса изцяло. Той похвали и руската  ваксина “Спутник В”, която определи като уникално изобретение на науката.

Източник/ци: Ваксиниран с „Астра Зенека“: Мутафчийски ви лъже в очите, не му вярвайте!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!