Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ромите от Филиповци и Факултета, опровергаха съществуването на всички видове вируси, включително и на Covid!

Стига сте се тупали в гърдите, че сте българи, докато се редите на опашките за ваксини!

Ромите от Филиповци и Факултета, опровергаха съществуването на всички видове вируси, включително и на Covid!

Ако наистина имаше такава висока смъртност, за която се говори от сутрин до вечер по новините, то гетата щяха да са пламнали първи – все пак там не се използват нито маски, нито ръкавици, нито дезинфектанти!

Не всички роми обаче разполагат с телевизори и от там идва тяхната непромита и бистра представа за нещата.

Първи, те изпочупиха телевизорите си и прозряха, че ги лъжат.
Това на вид и на практика необразовано в по-голямата си част племе, се оказа самостоятелно мислещо и показа, че притежава качества, които някои от българите за съжаление отдавна са загубили!

Те са единни, защитават се, за тях всеки живот е важен!
Ако държавата се беше погрижила подобаващо за тях, те щяха да успеят да се интегрират и да получат образование и работа!

Не са ви виновни циганите, че управляващите са по-голями крадци и престъпници от тях! Не са ви виновни циганите, че са оставени под ръба на мизерията и продават бъбреците си за пари, а гласовете за 50 лв. или кебапчета, за да се нахранят, без дори да знаят за кого гласуват, поради своята неграмотност!

Виновна е управляващата ни вихрушка от престъпници, които умишлено поддържат обществото неграмотно, безработно, смачкано и гладно, за да може по-лесно да се продаде за жълти стотинки. За толкова години, никой не успя да промени закона, така че да не се позволява на неграмотни хора без образование да гласуват!

П.С. стига сте се тупали в гърдите, че сте българи, докато се редите на опашките за ваксини! Когато има нещо, което трябва да научите от циганите, бъдете честни и искрени към себе си и го научете – бъдете като тях, с остро чувство за самосъхранение….

Ива Иватта

Източник/ци: Стига сте се тупали в гърдите, че сте българи, докато се редите на опашките за ваксини! – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!