Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕТО Я МАФИЯТА: Депутатка от ГЕРБ драпа за нов мандат с парите на Братя Галеви?! (СНИМКА)

Можеш ли да си уредиш избираемо място в листа за изборите? Можеш, разбира се, ако имаш роднини-братовчедки и приятели в малки населени места, както и финансова подкрепа на Братя Галеви, отдавна избягали в топлите страни. Така работи схемата на действаща депутатка от ГЕРБ, която драпа за място в листата, което ще й осигури нов мандат.

За любопитната ситуация разказват запознати с партийните дела в избирателния район Кюстендил и Дупница. Справка в протоколите с предложения на партийните структури на управляващите показва, че Радослава Чеканска е получила едва 15 номинации от централите на ГЕРБ в Дупница и Кюстендил и цели 100 в Бобошево и Трекляно.

Така депутатката изпреварва в номинациите редица врели и кипели в битки партийни функционери. Според запознатите благодарение на подкрепата на зам.-кмета на Община Сапарева баня Емилия Елчинова, която е роднина на „Братята“, Чеканска си е осигурила подкрепата в малките населени места, като получава равен брой номинации с водача на листата – вътрешният министър Христо Терзийски, пише „Галерия”.

Герберите в Дупница и региона са настръхнали и питат „Ние за новата сестра Галева ли ще работим?“. И припомнят, че само за 4 години Чеканска успя да уреди родата си на добре платени службици – мъжът и е служител в полицията в Дупница, а синът на депутатката работи на Летище София.

Емилия Елчинова и Радослава Чеканска при опита им да подменят ръководството на ГЕРБ-Дупница

От ситуацията не е доволна изобщо Мая Манолова, която очаква финансов гръб за предстоящата кампания. Лидерът на „Изправи се БГ“ се готви да вземе единия от двата мандата на ГЕРБ в Кюстендил, като разчита на подкрепа от хората, които е уредила на работа от времето когато беше омбудсман.

Според запознати кметът на града Петър Паунов, който преди време делеше едно легло и покрив с Мая Манолова, също е обещал да и помага в кампанията.

Източник/ци: ЕТО Я МАФИЯТА: Депутатка от ГЕРБ драпа за нов мандат с парите на Братя Галеви?! (СНИМКА) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!