Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Музика за ушите на премиера: Дай Боже все така да даваш пари!

.

„Остави кампанията. Кампанията си е кампания. Дай боже така да даваш пари!“ Това са думи на кмета на село Малево – музика за ушите на премиера. Само за ласкавите, подчинените и покорните ли има пари, г-н министър-председател? Само за тези ли, „нашите“, които са постоянни събеседници по „Севда ТВ“, за да има кой да хвали управлението в България?

Погледнете възхищението в очите на човека от снимката. Това е кметът на хасковското село Малево Михаил Михайлов, където премиерът бе на инспекция. Той не пропусна да скрие от камерата на „Севда ТВ“ радостта си от свършеното в селото по време на управлението на ГЕРБ. 

„Откакто ГЕРБ дойде на власт - вече втори мандат в Хасково управлява ГЕРБ - всичко, което виждате сега, е направено благодарение на кмета Станислав Дечев. Имаме страхотна зала, която също е от ГЕРБ. Сега в момента ще асфалтираме селото – една прекрасна успоредна улица. Това ще улесни много нашето село“, призна му ентусиазирано Михайлов, но премиерът го прекъсна, напомняйки му, че не е дошъл на предизборна кампания. 

„Ние не ги даваме, те са на данъкоплатците“, учудващо го коригира Борисов, но разбира се, не пропусна да се изтъкне, подчертавайки, че парите са повече заради всекидневната борба на държавата срещу контрабандата и наркотиците. 

Г-н премиер, не се правете на скромен. Това е висша форма на показност и самоизтъкване.

Източник/ци: Музика за ушите на премиера: Дай Боже все така да даваш пари!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!